29 okt 2006

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – KVC Borsbeke

KSV Geraardsbergen – KVC Borsbeke: 1 – 1

Voor de match tegen Borsbeke moest men bij KSV Geraardsbergen nog steeds de gekwetsten Joeri Dujaquier en Steven Maginet missen. Ook Michael Fleurinck moest geelgeschorst aan de kant blijven.
De Oudenbergploeg kende vlug succes. Op een vrijschop van Andy Peleman kon Danny Lorge in de dertiende minuut afwerken: 1-0.
Tien minuten later kon Kevin De Wannemaeker voorzetten, maar Andy Peleman knalde de bal over het bezoekende doel. Tien minuten voor rust kwamen de bezoekers even aandringen. Na een corner via Luc Cardon, kopte Stijn Blanken over het Geraardsbergse doel.

In de tweede helft ging KSV op zoek naar een tweede doelpunt. Na vier minuten kon Danny Lorge een terugspeelbal onderscheppen, maar hij besloot over het bezoekende doel. Borsbeke-doelman Yvan Bambust stopte pogingen van Pieter Verleysen en Reinout Delclef, en een doelpoging van Danny Lorge verdween over het bezoekende doel. Op voorzet van Christophe Neirinckx kon Danny Lorge nog eens aanleggen, maar Yvan Bambust bleef attent. De thuisploeg liet de kansen onbenut, en de bezoekers gingen voor meer druk zorgen. Met nog een kwartier te spelen moest KSV-doelman Kurt Carlier een vrijschop van Stijn Blanken stoppen. Op vijf minuten van het eindsignaal kon Luc Cardon met een vrijschop van net buiten de zestien meter gelijkmaken: 1-1.
In de 87ste minuut kon Andy Peleman nog voorzetten, maar de kopbal van Danny Lorge verdween over de dwarsligger.

Doelpunten: 13′ Danny Lorge (1-0); 85′ Luc Cardon (1-1).

Door dit puntenverlies telt KSV Geraardsbergen nu vijf punten achterstand op leider Jong Lede, dat op zondag 12 november op bezoek komt naar de Molendreef. Maar eerst moeten de rood-gelen aanstaande zondag 5 november nog op bezoek bij buur SV Voorde.

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Geen treinverkeer


Vorige bericht

28/10/2006


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background