8 nov 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Jong Zulte

KSV Geraardsbergen – Jong Zulte: 2-2

Met het ongeslagen KSV Geraardsbergen en het tweede geklasseerde Jong Zulte tegenover elkaar kunnen we zeker van een topper spreken in de tweede provinciale.
De Oudenbergploeg begon gretig aan de wedstrijd, en na amper enkele seconden ging een poging van Xander Van Der Beck voorlangs. Enkele minuten later moest bezoekend doelman Tom Buyle redden op een schot van Xander Van Der Beck. Amper één minuutje later moest de bezoekende doelman zich toch gewonnen geven op een schot van Vincent Deleenheer: 1-0.
Even voor het halfuur moest doelman Tom Buyle terug een poging van Vincent Deleenheer stoppen, maar tegen het spelbeeld in scoorde Zulte de gelijkmaker. Op een corner kopte Dieter Craeyeveld de bal in de kruising binnen: 1-1
Vijf minuutjes later kon Dieter Craeyeveld voorzetten, maar het schot van Joselito Bultynck verdween naast het Geraardsbergse doel. Aan de overkant kon Geoffrey Roelandt voorzetten, maar Vincent Deleenheer kopte de bal over het doel. Een viertal minuten voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Stijn De Smet kon voorzetten, maar de ongelukkige Geoffrey Roelandt kopte de bal tegen de eigen netten: 1-2.
De bezoekers konden niet lang profiteren van hun voorsprong, want amper twee minuten later kon Xander Van Der Beck uit een scherpe hoek scoren: 2-2.
In het begin van de tweede helft kon Xander Van Beck voorzetten, maar doelman Tom Buyle ging goed plat op de doelpoging van Nicky Van Den Borre.
Na een elleboogstoot van Stijn De Smet op Michael Fleurinck trok scheidsrechter Christian Boone onmiddellijk rood, en moesten de bezoekers het laatste half uur met een mannetje minder afwerken. De rood-gelen konden echter niet profiteren van hun numerieke meerderheid. Na een corner van Michael Fleurinck kon Kristof Van Slembreck naar doel koppen, maar keeper Tom Buyle bleef alert. In de slotminuten verdwenen er ook nog pogingen van Christian Golike en Kevin De Wannemaeker naast het doel.
Aanstaande zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Eendracht Machelen.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Sadones, Van Slembroeck, De Wannemaeker, Roelandt, Mohamed Sampil (85′ Somers), Fleurinck, Van Neste (67′ De Roeck), Van Der Beck, Van Den Borre, Deleenheer.

Jong Zulte: Buyle, Carton, Danneels, De Smet, Vindevogel, Damman (73′ Konte), Dheedene, Craeyeveld, Verhoeven, Bultynck, Pauwels.

Doelpunten: 10′ Vincent Deleenheer (1-0); 33′ Dieter Craeyeveld (1-1); 41′ Geoffrey Roelandt (own-goal 1-2); 43′ Xander Van Der Beck (2-2).

Rode kaart: 56′ Stijn De Smet (Jong Zulte).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background