21 sep 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Gavere-Asper

KSV Geraardsbergen – FC Gavere-Asper: 2-2

In de eerste helft waren het de bezoekers die voor de kansen zorgden. Na een tiental minuten kon Kristof Van Slembroek een poging van Pieter-Jan Van Der Cruyssen wegwerken, en even later besloot Bart Baele na samenspel met Jurgen Seeuws op de paal. Op het kwartier mocht Joachim Nobels een vrijschop trappen, maar Jurgen Seeuws besloot van dichtbij over doel. Twee minuten later werd Pieter-Jan Van Der Cruyssen in het strafschopgebied neergehaald door Kevin De Wannemaeker. Joachim Nobels werkte af van op de penaltystip: 0-1.
De bezoekers creëerden nog kansjes maar nadat Joey Verdonck naast doel besloot, verdween ook nog een doelpoging van Jurgen Seeuws over het Geraardsbergse doel.


Xander Van Der Beck

In de tweede helft verscheen een herboren KSV op het veld. Op voorzet van Florian Van Neste kon Xander Van Der Beck zijn kans wagen, maar Jeroen Boone kon de bal nog net voor de doellijn wegwerken. Aan de overkant suisde een schot van Jurgen Seeuws over doel. Amper vijf minuten ver in de tweede helft kon Wouter Sadones voorzetten, en deze keer werkte Xander Van Der Beck wel af: 1-1.
Een paar minuten na de gelijkmaker kon Florian Van Neste de bal doortikken naar Xander Van Der Beck die zijn tweede treffer tegen de netten prikte: 2-1.
De thuisploeg bleef nog op zoek gaan naar een derde geruststellend doelpunt, maar nadat Xander Van Der Beck naast besloot ging ook nog een schot van Kevin De Wannemaeker over doel. Met nog een twintigtal minuten te spelen kon Vincent De Leenheer voorzetten, maar bezoekend doelman Davy Ducatteeuw kon de kopbal van Xander Van Der Beck uit de lucht plukken. Ook de bezoekers kwamen nog een paar keer aandringen. KSV-doelman Sebastien Neirynck moest redden op een poging van Kevin Balcaen, en enkele minuten later moest hij ook nog een schot van Pieter-Jan Van Der Cruyssen stoppen. Aan de overkant moest Davy Ducatteeuw redden op een doelpoging van Vincent De Leenheer. Even later mocht Michael Fleurinck een corner trappen, maar de kopbal van Vincent De Leenheer ging nipt naast. In de slotminuut konden de bezoekers dan toch nog een punt uit de brand slepen. Na een vrijschop kon Tommy De Vuyst binnen tikken: 2-2.
Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Olsene Sportief.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Van Slembroek, Etienne, Roelandt, De Wannemaeker, Fleurinck, Mohamed Sampil, Perreman (46′ De Leenheer), Van Den Borre (32′ Sadones), Van Der Beck (88′ Sommers), Van Neste.

FC Gavere-Asper: Ducatteeuw, De Vuyst, Verdonck, De Clercq, De Bodt, Seeuws (63′ Balcaen), Nobels, Van Henis (63′ Glorieux), Van Der Cruyssen, Boone, Baele (63′ Delahaye).

Doelpunten: 17′ Joachim Nobels (0-1); 50′ en 53′ Xander Van Der Beck (1-1 en 2-1); 89′ Tommy De Vuyst (2-2).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background