22 feb 2010

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Nedername

KSV Geraardsbergen won zondag van FC Nederename met 1-0. Hier lees je het verslag van de wedstrijd.
De bezoekers waren naar de Oudenbergstad afgezakt om te proberen een puntje mee te pikken bij de leiders.
In het begin van de wedstrijd kregen de groen-zwarten een kansje. Jeffrey Eeckhout mocht een vrijschop trappen, maar thuisdoelman Michel Wittenberg was paraat. Met de wind in de rug creëerde Nederename wel veel balbezit op het middenveld, maar voor enige dreiging kon het niet zorgen. De thuisaanhang moest meer dan een halfuur wachten op enige creativiteit van de rood-gelen. Op voorzet van de jarige Nicky Van Den Borre kopte Kristof Van Slembroek naast. Even later mocht Florian Van Neste een vrije trap nemen, maar doelman Olivier Vanden Berghe was bij de pinken. Vijf minuutjes voor de rust kon de bezoekende doelman ook nog redden op een doelpoging van Xander Van Der Beck.
Ook in de tweede helft zorgden de bezoekers voor de eerste kans, maar KSV-doelman Michel Wittenberg bleef alert op de poging van Jeffrey Eeckhout. En ook nu konden de leiders pas in de laatste minuten voor gevaar zorgen. Na een vrijschop van de ingevallen Stijn Serlippens kopte Kevin De Wannemaker de bal over doel, en op een doelpoging van Nicky Van Den Borre tikte doelman Olivier Vanden Berghe de bal over de dwarsligger. In de slotminuut zorgden de invallers nog voor de volle buit. Op een vrije trap van Stijn Serlippens knalde Pieter Van Der Linden de bal tegen de netten: 1-0.


Pieter Van Der Linden

Na een zwakke wedstrijd een gevleide overwinning voor de Oudenbergploeg, die toch dankzij de nederlaag van SK Munkzwalm zijn voorsprong in de klassering kan opdrijven tot 7 punten. Volgend zondag maakt KSV de verplaatsing naar FC Kerksken.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Roelandt, Van Slembroek, De Wannemaker, Maginet, Sadones, Van Der Beck (65’ Van Der Linden), Fleurinck, Van Den Borre, Golike (76’ Mohamed Sampil), Van Neste (74’ Serlippens).

FC Nederename: Vanden Berghe, Van De Maele, Krimel (87’ Hellebuyck), De Keyzer, De Meuleneire Emanuel, Eeckhout, Servranckx, Van De Velde, De Vos, De Meuleneire Koen, ’t Kindt (71’ Timmerman).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background