29 okt 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Nederename

KSV Geraardsbergen – FC Nederename: 1-0

Na de onverdiende nederlaag bij SK Zingem, moest KSV Geraardsbergen vorige zondag punten pakken tegen het tweede geklasseerde FC Nederename.

Reeds in de aanvangsfase moest thuisdoelman Michel Wittenberg redden op een schot van Pieter Vleminck. Aan de overzijde moest bezoekend doelman Thomas Tassaert plat op een kopbal van Nicky Vandenborre. Enkele minuten later ging een vrije trap van Stijn Serlippens naast. Op het kwartier moest Michel Wittenberg een schot van Jellert Bettens stoppen. Op voorzet van Stijn Serlippens kon Bjorn De Groot aanleggen, maar ook Thomas Tassaert kon zijn netten vrijwaren.

Onmiddellijk na de rust kwamen de rood-gelen op voorsprong. Op corner van Stijn Serlippens kon Kristof Vanslembrouck afwerken: 1-0.

Even later kon Nicky Vandenborre de bezoekende verdediging verschalken, maar doelman Tassaert kwam gepast uit en kon redden. Tussendoor moest KSV-doelman Michel Wittenberg nog een poging van David Servranckx stoppen.

De Oudenbergploeg kwam nog gevaarlijk aanzetten via Stijn Serlippens en Bjorn De Groot, maar doelman Tassaert liet zich niet verrassen. In de slotminuten zorgden de bezoekers voor meer druk. Michel Wittenberg moest nog redden op doelpogingen van Pieter Vleminck en Axel Van Den Abeele, en David Servranckx besloot nog over het Geraardsbergse doel.

KSV Geraardsbrgen: Wittenberg, De Wannemaeker, Vanslembrouck, Perreman, Maginet, Golike (88′ Roelandt), Van Der Linden, Fleurinck (80′ Sadones), Vandenborre (80′ De Leenheer), Serlippens, De Groot.

FC Nederename: Tassaert, Bekaert, Adam, De Bruycker, Krimel (66′ Ruijsschaert), Bettens, Vleminck, Van De Maele, De Zitter (76′ Van Den Abeele), Verschelden, Servranckx.

Doelpunt: 47′ Kristof Vanslembrouck (1-0).

Volgende zondag gaat KSV Geraardsbergen op bezoek bij Eendracht Winnik.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background