7 sep 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Merelbeke

KSV Geraardsbergen – FC Merelbeke: 3-1

Met de wedstrijd tussen KSV Geraardsbergen en FC Merelbeke stond op de tweede speeldag reeds een topper op de provinciale voetbalkalender.
De rood-gelen domineerden de volledige eerste helft. Na amper zes minuten werd reeds een doelpunt van Nicky Van Den Borre afgekeurd wegens een duwfout. Op het kwartier was bezoekend doelman Frederik Stevens even in moeilijkheden na een loeier van Christiaan Golike, en amper een minuutje later moest de Merelbeekse keeper plat op een schot van Michael Fleurinck. Halverwege de eerste helft kon Keone Perreman voorzetten, en Nicky Van Den Borre zorgde voor de verdiende voorsprong: 1-0.


Michael Fleurinck
Op het halfuur belandde een schot van Michel Etienne op de paal, maar vijf minuten later kon Michael Fleurinck binnenkoppen op aangeven van Michel Etienne: 2-0.

Net voor de rust kwamen de bezoekers nog even aandringen via Souheil Baatout, maar doelman Michel Wittenberg was paraat.
In het begin van de tweede helft moest de Geraardsbergse doelman een vrije trap van Davy Joye stoppen. Aan de overkant kon doelman Frederik Stevens een doelpoging van Xander Van Der Beck over de dwarsligger tikken. Even later ging een schot van Michael Fleurinck naast. Na een uur spelen gingen de bezoekers op zoek naar de aansluitingstreffer. Eerst ging een schot van Davy Joye naast, en even later besloot Christophe Vandekeere voorlangs. Met nog tien minuten te spelen moest Michel Wittenberg zich toch gewonnen geven op een schot van Jimmy De Bo: 2-1.
Een vijftal minuten voor tijd was er nog een puike redding nodig van de Geraardsbergse doelman om Souheil Baatout van de gelijkmaker te houden. Het doelpunt viel echter aan de overkant waar Michael Fleurinck de bezoekende doelman kon omzeilen en afwerken: 3-1.
In de slotminuut moest KSV-doelman Michel Wittenberg nog een poging van Wesley De Groote stoppen.

Volgende zaterdag gaat KSV Geraardsbergen om 19u30 op bezoek bij SK Zingem.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Mohamed Sampil, Perreman (71′ Sommers), Fleurinck, Roelandt, Etienne, Van Den Borre (91′ Van Neste), De Wannemaeker, Van Slembroeck, Golike (63′ De Leenheer), Van Der Beck.

FC Merelbeke: Stevens, Joos (46′ Vandekeere), Vandenhende, Steurbaut (79′ Vandewiele), De Groote, Joye, Laaroussi (46′ De Bo), Erdogan, Baatout, De Craene, De Schrijver.

Doelpunten: 24′ Nicky Van Den Borre (1-0); 35′ Michael Fleurinck (2-0); 80′ Jimmy De Bo (2-1); 89′ Michael Fleurinck (3-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background