11 mrt 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Mere

KSV Geraardsbergen – FC Mere: 3-1

In de eerste minuut kwam de Oudenbergploeg reeds dicht bij een doelpunt. Op een doelpoging van Kerim Farjallah kon verdediger Christophe Fraiture de bal net voor de doellijn wegwerken, en in de herneming werd een poging van Vincent Deleenheer gered door doelman David De Vleeschouwer. De bezoekers hadden meer geluk, want een eerste schot van Davy Cooreman verdween meteen in het Geraardsbergse doel: 0-1.
KSV reageerde met een voorzet van Nico Broodcoorens, waarop Kerim Farjallah de gelijkmaker kon aantekenen: 1-1.
Nadat KSV-doelman Wim Holderbeke plat moest op een doelpoging van Stijn Goeman kreeg ook de thuisploeg nog enkele mooie doelkansen. Op voorzet van Vincent Deleenheer besloot Kerim Farjallah echter over het bezoekende doel. En een minuutje later kon Kerim Farjallah voorzetten, maar de kopbal van Nicky Vandenborre ging naast. De bezoekers kwamen nog een paar keer aandringen via Davy Cooreman, maar de Geraardsbergse keeper bleef alert. Twee minuten voor de rust moest Wim Holderbeke, na een doelpoging van Davy Cooreman, de bal nog over de deklat tikken.

KSV Gerardsbergen begon succesvol aan de tweede helft. Op een voorzet van Christophe Neirinck bracht Kerim Farjallah de rood-gelen op voorsprong: 2-1.
De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar doelman Wim Holderbeke stopte de poging van Davy Cooreman. En op voorzet van Robbie Van Cauter kopte Stijn Goeman de bal over doel. Even voor het halfuur moest de Geraardsbergse doelman ook nog redden op een schot van Kristof Coppens. Het was echter KSV dat nogmaals scoorde. Kerim Farjallah kon Andy Peleman bedienen, die niet twijfelde om de 3-1 tegen de netten te schieten.
Even later moest doelman Wim Holderbeke tot twee maal toe redden op pogingen van David Coene. Bij de thuisploeg waagde ook de jonge Vincent Deleenheer nog zijn kans, maar doelman De Vleeschouwer kon redden. De laatste kans was nog voor de bezoekers. Op voorzet van Davy Cooreman kopte Bruno Buyl naast.
Verdiende overwinning voor KSV, dat volgende zondag op bezoek gaat bij KVV Ardennen.

KSV Geraardsbergen: Holderbeke, Maginet, Neirinck, Broodcoorens (79′ Benedettino), Vandenborre, Fleurinck, Vanderlinden (69′ Van Laethem), Van Slembrouck, Peleman, Farjallah (88′ Roelandt), Deleenheer.

FC Mere: De Vleeschouwer, Eloot, Buyl, Fraiture, Van Cauter, Meganck, Praet, Goeman (86′ Ottou Ndoe), Cooreman, Coene, Coppens.

Doelpunten: 8′ Davy Cooreman (0-1); 9′ en 47′ Kerim Farjallah (1-1 en 2-1); 78′ Andy Peleman (3-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background