26 okt 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Kerksken

KSV Geraardsbergen – FC Kerksken: 5-2

De match was amper op gang gefloten toen Perparim Prekadini kon voorzetten en Stijn De Backer van dichtbij naast het Geraardsbergse doel besloot. Enkele seconden later lukte Sven De Schepper de openingstreffer: 0-1.
De bezoekers kwamen gevaarlijk uit de hoek. Op een vrije trap van Bart Van Keymolen was er een prachtsave van Sebastien Neirynck nodig om Kerksken van een tweede treffer te houden. De Geraardsbergse aanhang moest twintig minuten wachten op het eerste gevaar van de rood-gelen. Op voorzet van Vincent Deleenheer besloot Xander Van Der Beck naast het bezoekende doel. Halverwege de eerste helft slaagden de bezoekers er toch in om de score op te drijven. Op voorzet van Nadir Ben Kouidar kopte Kevin De Wannemaeker de bal in eigen doel: 0-2.
Even later moest KSV-doelman Sebastien Neirynck nog een schot van Stijn De Backer stoppen. Net voor het halfuur werd Nicky Van Den Borre in het strafschopgebied foutief afgestopt door bezoekend doelman Michael Malfroid. Michel Fleurinck scoorde van op de stip de aansluitingstreffer: 1-2. Voor de Oudenbergploeg was dit meteen het sein om de match in handen te nemen. Doelman Malfroid moest redden op een poging van Vincent Deleenheer. Even later kon Xander Van Der Beck voorzetten, maar de bezoekende doelman tikte de kopbalpoging van Nicky Van den Borre over de dwarsligger. Uit de daaropvolgende corner kon Kevin De Wannemaeker de gelijkmaker scoren: 2-2.
Amper drie minuten later knalde Xander Van Der Beck zijn ploeg op voorsprong: 3-2.
Even voor de rust moest Michael Malfroid nogmaals redden op een doelpoging van Vincent Deleenheer.


Niky Van den Borre

In de tweede helft werden de bezoekers van het kastje naar de muur gespeeld. Op voorzet van Geoffrey Roelandt kopte Nicky Van den Borre de bal tegen de netten: 4-2.
Doelman Malfroid moest nog pogingen afstoppen van Jens De Roeck en Vincent Deleenheer. Met nog een twintigtal minuten te spelen kopte Jens De Roeck, op aangeven van Michael Etienne, toch binnen: 5-2.
Een schot van Michael Fleurinck ging naast, en aan de overkant besloot de ingevallen Sigi Van Laethem centimeters naast het Geraardsbergse doel. De rood-gelen bleven op zoek gaan naar een zesde treffer, maar toen de ingevallen Florian Van Neste alleen voor doel opdook liet Malfroid zich niet verschalken. En na een vrijschop van Michael Fleurinck kon de bezoekende doelman de bal nog net over de dwarsligger tikken. Op corner van Michael Fleurinck kopte Xander Van Der Beck de bal nog centimeters over de deklat.
Eindstand: 5-2.
Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen om 14u30 uit bij Sparta Wortegem.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Etienne, Van Slembroek, De Wannemaeker, Roelandt, Perreman, Fleurinck, De Roeck (76′ Van Neste), Van Der Beck, Van Den Borre (85′ Mohamed Sampil), Deleenheer (76′ Sadones).

FC Kerksken: Malfroid, Van Keymolen, Wille, Van Durme, De Vlaminck, Trog (76′ Delcour), Ben Kouidar, Van Huffel, Prekadini (76′ Raes), De Backer (58′ Van Laethem), De Schepper.

Doelpunten: 2′ Stijn De Schepper (0-1); 21′ Kevin De Wannemaeker (own-goal 0-2); 27′ Michael Fleurinck (1-2); 37′ Kevin De Wannemaeker (2-2); 40′ Xander Van Der Beck (3-2); 54′ Nicky Van Den Borre (4-2); 70′ Jens De Roeck (5-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background