21 apr 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Bonanza

KSV Geraardsbergen – FC Bonanza: 1-1

In deze derby kon Bonanza best nog punten nemen om de eindronde voor een bijkomende daler te ontlopen. KSV Geraardsbergen daarentegen kwam fel gehandicapt aan de aftrap. Naast Pieter Van Der Linden (beenbreuk) moest de Oudenbergploeg ook nog de geelgeschorsten Michael Fleurinck, Michel Wittenberg, Kevin De Wannemaeker, Nicky Vandenborre en Steven Maginet missen.
Toch was het de thuisploeg die het sterkst aan de match begon. Na een paar minuten besloot Geoffrey Roelandt juist naast. En na een corner van Geoffrey Roelandt kon bezoekend doelman Kevin De Roeck een kopbal van Keone Perreman nog net over de deklat duwen. Op het kwartier moest thuisdoelman Wim Holderbeke redden op een poging van Kris De Glas. Aan de overkant moest doelman De Roeck ingrijpen op een vrije trap van Stijn Serlippens. Even later kon Vincent De Leenheer toch afwerken: 1-0.
Bonanza probeerde te reageren met een voorzet van Kris De Glas, maar Wim Holderbeke kon de kopbal van Thomas Poisson stoppen. Een paar minuten later belandde een schot van Steve De Vlaminck op de paal. Net voor de rust kon thuisspeler Stijn Serlippens vorzetten, maar doelman De Rouck bleef alert op de poging van Vincent De Leenheer.
Onmiddellijk na de rust kon Kris De Glas voorzetten, en kopte Steve De Vlaminck de gelijkmaker binnen: 1-1.
Ook de thuisploeg kreeg nog kansen. Eerst moest De Roeck een poging van Tim Wattez stoppen, en even later kon de Bonanza-keeper een schot van Keone Perreman onschadelijk maken. Op het halfuur kon Vincent De Leenheer voorzetten, maar Stijn Serlippens besloot op doelman De Roeck. Na een rode kaart voor Ward Van Der Putten moest KSV het laatste kwartier met zijn tienen verder. Bonanza ging op zoek naar de winning-goal, maar eerst werd een kopbal van Tom Soenens net voor de doellijn weggewerkt, en een minuutje later besloot Steve De Vlaminck over het Geraardsbergse doel. In de slotminuten moest Bonanza-doelman Kevin De Roeck nog redden op een doelpoging van Vincent De Leenheer, en een minuutje later werd een doelpunt van Tim Wattez afgekeurd wegens buitenspel. Ook thuisdoelman Wim Holderbeke moest nog een kopbal van Lieven Geerts stoppen. In de 90ste minuut werd Steve De Vlaeminck nog foutief afgestopt door Niels Groeninck, met nog een rode kaart tot gevolg. KSV beƫindigde de match dus nog met negen.

KSV Geraardsbergen: Holderbeke, Van Slembroek (60′ Van Der Elst), Perreman, Serlippens, Wattez, Golike (69′ Van Der Putten), Broodcoorens (63′ Groeninckx), Roelandt, Straetmans, Sadones, De Leenheer.

FC Bonanza: De Roeck, Moreels, Ketsman, Soenens, Coppens, Daneels, Poisson, Geerts, De Glas, De Vlaminck, De Brabander (68′ Hoebeke).

Doelpunten: 21′ Vincent De Leenheer (1-0); 47′ Steve De Vlaminck (1-1).

Rode Kaarten: 76′ Ward Van Der Putten (KSV); 90′ Niels Groeninckx (KSV).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background