12 okt 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – FC Bonanza

KSV Geraardsbergen – FC Bonanza: 3-0

Afgelopen zondag kreeg KSV Geraardsbergen de buren uit Sint-Martens-Lierde op bezoek. De rood-gelen namen onmiddellijk het meeste initiatief. Op voorzet van Mohamed Sampil kon Nicky Van Den Borre zijn kans wagen, maar doelman Stijn Dooms was bij de pinken. De Oudenbergploeg had het wel moeilijk om de Bonanza-defensie te verschalken, tot halverwege de eerste helft Nicky Van Den Borre voor het bezoekende doel opdook en scoorde: 1-0.
Aan de overkant moest KSV-doelman Sebastien Neirynck een poging van Lieven Geerts stoppen. Amper vier minuten na de openingstreffer mocht Florian Van Neste een vrijschop nemen waarop Kevin De Wannemaeker de voorsprong kon aandikken: 2-0.
De Geraardsbergenaars bleven domineren, en op voorzet van Geoffrey Roelandt ging een kopbal van Vincent Deleenheer naast. Even later kon Xander Van Der Beck voorzetten, maar de doelpoging van Nicky Van Den Borre verdween nipt naast de paal. En op een corner van Michael Fleurinck kopte ook Kevin De Wannemaeker de bal nog naast het bezoekende doel.
De tweede helft was amper op gang gefloten, toen Lieven Geerts een poging van Vincent Deleenheer voor de doellijn kon wegwerken. Bonanza-doelman Stijn Dooms moest ook nog een schot van Nicky Van Den Borre stoppen. De rood-gelen namen dan wat gas terug, waardoor de bezoekers ook een paar kansen konden creëren. Na een verre inworp van Joris Lenvain verdween een kopbal van Steve De Vlaminck nipt over de dwarsligger, en op het uur liet thuisdoelman Sebastien Neirynck zich bijna verrassen toen een schot van Nicolas Daneels op de paal belandde. Aan de overkant verdween een vrije trap van Kevin De Wannemaeker over het Bonanza-doel, maar even later slalomde Xander Van Der Beck zich door de bezoekende verdediging en prikte de bal tegen de netten: 3-0.
De match werd afgesloten met een poging van Kris De Glas, maar Sebastien Neirynck bleef alert.
Na de zes op zes in de laatste twee wedstrijden rukt KSV op naar de derde plaats in de klassering. Volgende zondag gaan de rood-gelen op bezoek bij FC Nederename.


KSV Geraardsbergen: Neirynck, Etienne (84′ Sadones), Van Slembroek, De Wannemaeker, Roelandt, Mohamed Sampil, Fleurinck (78′ Sommers), Van Neste, Van Den Borre, Deleenheer, Van Der Beck (75′ De Roeck).


FC Bonanza: Dooms, De Vuyst, Rasson (78′ Soenens), Vanderniepen (75′ Poisson), Daneels, Coppens, De Vlaminck, Verspeeten, Geerts (62′ Decroïe), Lenvain, De Glas.

Doelpunten: 22′ Nicky Van Den Borre (1-0); 26′ Kevin De Wannemaeker (2-0); 73′ Xander Van Der Beck (3-0).

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background