17 mrt 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – E. Winnik

KSV Geraardsbergen – Eendracht Winnik: 3-0

De Oudenbergploeg begon sterk aan de partij tegen het voorlaatste geklasseerde Eendracht Winnik. Reeds na drie minuten moest bezoekend doelman Jory De Clercq ingrijpen op een vrije trap van Keone Perreman. Een paar minuutjes later kon Pieter Van Der Linden voorzetten, en werkte Stijn Serlippens af: 1-0.
Amper vijf minuten later ging Stijn Serlippens alleen door, en gaf hij doelman De Clercq voor een tweede maal het nakijken: 2-0.
Op het kwartier kwamen de bezoekers voor het eerst aandringen. Bart Van de Velde kon voorzetten, maar Joeri Bombeke kopte de bal naast het Geraardsbergse doel. KSV-doelman Michel Wittenberg moest ook nog een vrijschop van Kris Bogaert stoppen, en op het halfuur besloot Joeri Bombeke nogmaals naast.
In de tweede helft kwam alle initiatief van de thuisploeg. Nadat De Clercq een schot van Stijn Serlippens kon stoppen, ging een poging van Christian Golike voorlangs.En na een vrije trap van Michael Fleurinck kon de bezoekende doelman de bal nog net over de dwarsligger tikken. Winnik-keeper De Clercq moest ook nog redden op doelpogingen van Geoffrey Roelandt en Michael Fleurinck. Met nog twintig minuten te spelen moest De Clercq zich dan toch gewonnen geven. Op voorzet van Nicky Vandenborre knalde Michael Fleurinck de bal keihard tegen de netten: 3-0.
In de slotminuten versierden de bezoekers nog een paar kansjes, maar ze raakten niet voorbij de Geraardsbergse doelman.
Door deze overwinning naderen de rood-gelen tot op één puntje van VK Ninove, en drie punten op leider Ardennen. De titelstrijd kan dus nog spannend worden.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Perreman (76′ Sadones), Serlippens (84′ Straetmans), Wattez, Golike (74′ Broodcoorens), Fleurinck, Roelandt, Vandenborre, Maginet, Van Der Linden.

Eendracht Winnik: De Clercq, De Bolle, Meers, De Nayer (78′ Kraysfeld), Bogaert, Bombeke, De Coen, Van De Velde, Langendries, Beeckmans (58′ Torrekens), De Nutte.

Doelpunten: 6′ en 11′ Stijn Serlippens (1-0 en 2-0); 70′ Michael Fleurinck (3-0)

Aanstaande zaterdag gaat KSV Geraardsbergen op bezoek bij het tweede gerangschikte VK Ninove. Aftrap om 19u30.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background