5 okt 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – E. Houtem

KSV Geraardsbergen – Eendracht Houtem: 2-1

Na amper vijf minuten spelen moest bezoekend doelman Steven Van Den Bossche redden op een schot van Vincent Deleenheer. In de resterende veertig minuten van de eerste helft slaagde KSV er niet meer in om nog een kans te creƫren. Aan de overkant moest Thuisdoelman Sebastien Neirynck een poging van Bert Souffriau neutraliseren. En na een hoekschop van Jens Van Steenbrugge, verdween een kopbalpoging van Sven De Smet over het Geraardsbergse doel. Halverwege de eerste helft kon Bert Souffriau de bal doortikken naar Jens Van Steenbrugge die over Sebastien Neirynck in doel besloot: 0-1.


Keone Perreman

De tweede helft begon met een poging van bezoeker Dietrich Sey die in het zijnet besloot. Nadien namen de Geraardsbergenaars de match in handen. Eerst ging een kopbal van Xander Van Der Beck naast, maar even later mocht Michael Fleurinck een corner trappen en tikte Keone Perreman de gelijkmaker binnen: 1-1.
Eendracht-doelman Steven Van Den Bossche moest nog tussenkomen op pogingen van Michel Etienne en Michael Fleurinck. Aan de overkant moest doelman Sebastien Neirynck ingrijpen op een doelpoging van Dietrich Sey. Met nog een kwartier te spelen lukte het dan toch voor de Oudenbergploeg, op aangeven van Vincent Deleenheer kon Michel Etienne de winninggoal scoren: 2-1.
De Geraardsbergenaars gingen nog op zoek naar een derde doelpunt, maar na een vrije trap van Michel Etienne kon de bezoekende doelman een kopbal van Kevin De Wannemaeker stoppen. Enkele minuten later mocht Michel Etienne nog een vrijschop nemen, maar deze keer kon de Houtemse keeper redden op een doelpoging van Vincent Deleenheer. Vincent Deleenheer kreeg in de slotminuten nog een paar kansen, maar een eerste poging belandde in het zijnet. De laatste kans werd dan weer gered door Steven Van Den Bossche.
Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen terug thuis, dan komen de buren van FC Bonanza op bezoek.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, Etienne, Van Slembroeck, De Wannemaeker, Roelandt, Mohamed Sampil (71′ Sommers), Perreman, Sadones (32′ Fleurinck), Deleenheer, Van Der Beck, Van Neste (64′ De Roeck).

Eendracht Houtem: Van Den Bossche, De Smet, De Waele, Govaert, Holderbeke (80′ Janssens), De Coninck, Sey (80′ Rombaut), Antrop, Gistelinck, Van Steenbrugge, Souffriau.

Doelpunten: 22′ Jens Van Steenbrugge (0-1); 60′ Keone Perreman (1-1); 77′ Michel Etienne (2-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background