14 okt 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – E. Houtem

KSV Geraardsbergen – Eendracht Houtem: 6-2

Na de 9 op 9 uit de drie recentste matchen kon de Oudenbergploeg vol vertrouwen uitkijken naar de komst van het voorlaatste geklasseerde Eendracht Houtem.

KSV begon sterk aan de partij, en reeds in de eerste minuut kon Kerim Farjallah een vrije trap tegen de netten prikken: 1-0.
Een minuutje later moest thuisdoelman Bart Verstichelen ingrijpen bij een vrijschop van Nico Van Bever. Ook bezoekend doelman Bart Schouppe moest redden op een doelpoging van Nico Broodcoorens. In de zesde minuut belandde een poging van Kevin De Wannemaeker op de deklat. Enkele minuten later kon Michael Fleurinck de bal doorspelen aan Nico Broodcoorens, die niet twijfelde om de score op te drijven: 2-0.
Tien minuten voor de rust kon Nicky Vandenborre voorzetten, maar het schot van Kerim Farjallah ging naast. Even later kon Sven De Smet van een foutje in de KSV-defensie profiteren om de aansluitingstreffer te scoren: 2-1.
Doelman Verstichelen moest net voor de rust nog een poging van Sven De Smet stoppen.

Kort na de pauze werden de bezoekers uitgeteld. Op voorzet van Guillaume Guede kopte Kerim Farjallah zijn vijfde treffer van het seizoen binnen: 3-1.


Nicky Vandenborre

Amper vijf minuten later slalomde Kevin De Wannemaeker zich door de bezoekende verdediging, en mocht Nicky Vandenborre de inspanning afwerken: 4-1.
De rood-gelen bleven druk zetten en kansen creƫren. Andy Peleman besloot op de dwarsligger, en Bart Van De Slijcke kon nog net een kopbal van Nicky Vandenborre voor de doellijn wegwerken. Na een vrije trap van Andy Peleman kon de Houtemse keeper de bal onvoldoende wegwerken, en de pas ingevallen Maxime Cools tikte binnen: 5-1.
Slechts een paar minuutjes later kon Nicky Vandenborre de bal over Bart Schouppe in doel lobben: 6-1.
Op het halfuur kon Michael Fleurinck voorzetten naar Nicky Vandenborre, maar Schouppe kon een zevende thuistreffer voorkomen. Ook toen Andy Peleman alleen voor het bezoekende doel opdook, liet doelman Bart Schouppe zich niet verrassen. Het verwachte doelpunt viel echter aan de overkant. Na geharrewar voor het Geraardsbergse doel kon Bing Van Canegem scoren: 6-2.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker (71′ Van Laethem), Maginet, Sadones, Broodcoorens (64′ Cools), Van Der Linden (36′ Guede), Vandenborre, Fleurinck, Van Slembrouck, Peleman, Farjallah.

Eendracht Houtem: Schouppe, Moreels, Van De Slijcke (65′ Holderbeke), De Waele (65′ Van Canegem), Wille, Beyala, De Sa Faria (73′ De Coninck), Maesschalck, Van Bever, Sey, De Smet.

Doelpunten: 1′ Kerim Farjallah (1-0); 13′ Nico Broodcoorens (2-0); 38′ Sven De Smet (2-1); 47′ Kerim Farjallah (3-1); 52′ Nicky Vandenborre (4-1); 64′ Cools (5-1); 67′ Nicky Vandenborre (6-1); 82′ Bing Van Canegem (6-2).

Volgende zondag gaat KSV op bezoek bij de buren van SV Voorde.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background