24 okt 2005

Wedstrijdverslag Ksv Geraardsbergen – E. Appelterre

KSV GERAARDSBERGEN – EENDRACHT APPELTERRE 0 – 4

Het voorlaatste gerangschikte KSV Geraardsbergen was gastheer voor de leider in de tweede provinciale B : Eendracht Appelterre.
Bij Geraardsbergen ontbraken de gekwetsten Daouda Sanon, Maxime D’Hoore, Kim Chavatte en Luc Nissens. Ook Steven Maginet moest geelgeschorst vanaf de zijlijn toekijken.
De bezoekers toonden zich meteen de betere ploeg. In de zevende minuut kopte Steve Van Den Brande naast, na een hoekshop van Bjorn Raspoet. Zes minuten later kwam Appelterre reeds op voorsprong. KSV-doelman Schaillee kon met de voet redden op een poging van Steve De Saegher, maar een attente Bjorn Raspoet tikte de bal binnen: 0 – 1.
Na een corner van Bjorn Raspoet besloot Steve Van Den Brande nog een keertje net naast het Geraardsbergse doel.
Zes minuten voor de rust werd Steve De Saegher in het strafschopgebied foutief afgestopt door de Geraardsbergse doelman. Het was De Saegher zelf die vanop de penaltystip scoorde: 0 – 2.
Een zwak KSV kon de bezoekers geen enkele keer bedreigen.

Na de rust werd een poging van Arne Saeys door bezoekende doelman Patrice Detienne gestopt.
Na een kwartier kon Pieter Verleysen op snelheid de Geraardsbergse verdediging verschalken en de voorsprong van Appelterre nog opdrijven: 0 – 3.
Een paar minuten later moest Olivier Schaillee zich onderscheiden om de op doel afstormende Steve De Saegher van een doelpunt te houden.
De bezoekende doelman moest nog een tweetal doelpogingen van nieuwkomer Sow Mamadou stoppen, en na een vrijschop van Reinout Delclef kopte Kevin De Wannemaeker naast.
In de slotfaze van de wedstrijd moest de Geraardsbergse doelman nog redden op een poging van Kevin Van Rampelbergh, maar in de allerlaatste minuut moest hij zich gewonnen geven toen Pieter Verleysen de bal in de kruising binnenknalde: 0 – 4.
KSV Geraardsbergen was duidelijk een maatje te klein voor leider Appelterre.

Doelpunten: 13′ Bjon Raspoet (0 – 1); 39′ Steve De Saegher (0 – 2); 61′ en 89′ Pieter Verleysen (0 – 3 en 0 – 4).

Zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Racing Bambrugge.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background