3 aug 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – E. Appelterre

Beker van Oost: KSV Geraardsbergen – Eendracht Appelterre: 2-0

Voor dit treffen in de eerste confrontatie van de Beker van Oost-Vlaanderen moesten beide ploegen nog enkele basispionnen missen.
Het was een kwartier wachten tot thuisspeler Geoffrey Roelandt over doel besloot. Halverwege de eerste helft moest thuisdoelman Wim Holderbeke ingrijpen op pogingen van Robin Van Herreweghe en Andres De Glas. Even over het halfuur kon Geoffrey Roelandt voorzetten, maar doelman Tim Helin kon de kopbal van Nicky Van den Borre stoppen. Aan de overkant moest Wim Holderbeke een schot van Robin Van Herreweghe afstoppen. Nadat Steven Maginet een poging over het bezoekende doel zag verdwijnen, kwam Appelterre net voor de rust nog een paar keer gevaarlijk aandringen. Op voorzet van Bart Van Steenkiste besloot Andres De Glas van dichtbij over doel. Even later kon doelman Holderbeke de bal wegtikken na een poging van Robin Van Herreweghe.
Ook na de rust waren de eerste kansen voor de bezoekers. Een schot van Andres De Glas ging voorlangs, en op het kwartier kon Dean Timmermans de Geraardsbergse defensie verschalken, maar Wim Holderbeke kon redden. Met nog een twintigtal minuten te spelen kon doelman Tim Helin de bal wegboksen op een vrijschop van Pieter Van Der Linden, maar even later misrekende de bezoekende doelman zich op een schot van Stijn Serlippens: 1-0.


Pieter Van der Linden

Appelterre ging op zoek naar de gelijkmaker maar de pogingen van Davy Standaert, Bart Van Steenkiste en Jens Kiekens verdwenen naast het thuisdoel. Met nog twee minuten te spelen kon Pieter Van Der Linden, op voorzet van Christian Golike, afwerken: 2-0.
In de slotminuut moest de ingevallen thuisdoelman Thierry Maertens nog een schot van Robin Van Herreweghe stoppen.

KSV Geraardsbergen: Holderbeke (83′ Maertens), De Wannemaeker (56′ De Roeve), Van Slembrouck, Sadones, Roelandt, Wattez, Van Der Linden, Maginet (66′ Van Der Putten), Golike, Serlippens (74′ Benedettino), Van Den Borre.

Eendracht Appelterre: Helin, Kiekens, Standaert, Somers, Cobbaert (62′ Cardoen), Timmermans (77′ Pardon), Van Herreweghe, Van Steenkiste, De Glas, Arnolis, Van De Maele (74′ Verhoeven).

Doelpunten: 70′ Stijn Serlippens (1-0); 88′ Pieter Van Der Linden (2-0).

Op zondag 10 augustus maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar KAV Dendermonde.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background