6 feb 2006

Wedstrijdverslag Ksv Geraardsbergen – Borsbeke

KSV Geraardsbergen – KVC De Toekomst Borsbeke: 1 – 1

Bij Geraardsbergen is Maxime Dhoore voor een viertal weken out met een spierscheurtje. Kim Chavatte kwam wel terug uit blessure en stond sinds de winterstop voor de eerste keer aan de aftrap. Ook was Michaël Fleurinck, na een gele schorsingsdag, terug van de partij.
Op een mistig veld was er tijdens de eerste helft weinig te beleven. In de derde minuut moest thuisdoelman Sven Neyrinck een schot van Luc Cardon stoppen. Aan de overzijde gingen pogingen van Sow Mamadou en Arne Saeys naast.
Na 25 minuten spelen moest Borsbeke met 10 verder, nadat Jan De Rijck voor de tweede keer geel kreeg. Net voor de rust besloot Sow Mamadou, na een voorzet van Kim Chavatte naast.
Bij aanvang van de tweede helft kon Kim Chavatte terug voorzetten, maar de vrijstaande Arne Saeys schoot de reuzenkans naast. Een kwartier later kreeg Geraardsbergen het deksel op de neus. Een misverstand tussen Wouter Eloot en Sven Neyrinck werd door Luc Cardon afgestraft: 0 – 1. Vier minuten later was er een prachtsave van Yvan Bambust nodig, om Kevin De Wannemaeker van de gelijkmaker te houden. In de 70ste minuut moesten de bezoekers met 9 verder toen ook Dimitri Van Den Borre een tweede keer met geel werd getrakteerd. Twee minuten later kon Sow Mamadou zich door de bezoekende verdediging dribbelen, en de gelijkmaker binnen schieten: 1 – 1. KSV ging nog op zoek naar een tweede treffer, maar met nog 8 minuten te spelen werd een doelpoging van Sow Mamadou net voor de doellijn weggewerkt. Na een voorzet van Michaël Fleurinck, besloot de ingevallen Daouda Sanon op doelman Bambust. Een minuut later moest Yvan Bambust ook nog een schot van Kevin De Wannemaeker stoppen. Tussendoor was er aan de overzijde nog een kansje voor invaller David De Waegeneer.
Man van de match was ongetwijfeld de scheidsrechter, die nogal kwistig kaarten uitdeelde. KSV Geraardsbergen kreeg twee gele kaarten. De bezoekers werden met liefst acht gele en twee rode kaarten bedacht.

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Jong Lede, en op 19 februari komt VC Ede Haaltert op bezoek aan de Molendreef.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background