3 dec 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Borsbeke

KSV Geraardsbergen – De Toekomst Borsbeke: 5-0

Niettegenstaande KSV Geraardsbergen moest knokken tegen regen en wind, was het toch de thuisploeg die het initiatief nam tegen hekkensluiter Borsbeke.
Na 6 minuten moest bezoekend doelman Niels Trossaet een poging van Andy Peleman stoppen. Op voorzet van Wouter Sadones kon Kerim Farjallah even later scoren: 1-0.
Drie minuten later kon Geoffrey Roelandt voorzetten, maar de kopbal van Antoine Gustin ging naast. Halverwege de eerste helft kon doelman Niels Trossaet ook een kopbal van Kerim Farjallah onschadelijk maken. Met nog een kwartier te spelen kon de bezoekende doelman redden op een poging van Antoine Gustin. Tien minuten voor de rust slaagde Kerim Farjallah er toch in om een tweede maal te scoren: 2-0.
Net voor de rust kreeg Antoine Gustin nog twee kansen, maar hij besloot telkens naast het bezoekende doel.
Tien minuten na de rust moest doelman Trossaet een vrijschop van Andy Peleman stoppen. Een paar minuutjes ging een doelpoging van Andy Peleman centimeters naast. Nadat de bezoekende doelman een poging van Kristof Van Slembrouck kon afstoppen, verdween een schot van Wouter Sadones nipt naast het bezoekende doel. Even later werd een poging van Nicky Vandenborre net voor de doellijn door Evert Van Aerde weggewerkt.


Pieter-Jan Van Laethem

Met nog een kwartier te spelen kon Kerim Farjallah voorzetten, en kopte de pas ingevallen Pieter-Jan Van Laethem binnen: 3-0.
Slechts een paar minuten later kon Pieter-Jan Van Laethem de bezoekende verdediging verschalken, en er 4-0 van maken.
Eén minuutje voor tijd kon ook Steven Maginet alleen op het bezoekende doel afgaan, en de eindcijfers vastleggen: 5-0.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, Maginet, Sadones, Neirinckx, Roelandt (46′ Broodcoorens), Van Der Linden (74′ Van Laethem), Fleurinck, Gustin (46′ Vandenborre), Van Slembrouck, Peleman, Farjallah.

De Toekomst Borsbeke: Trossaet, Schouppe, Borloo, Schotte, De Winter, Bonura, Heubracken (26′ De Corte), Arts (80′ Strymeersch), Van Burm, Van Aerde, Van Impe (46′ Reveil).

Doelpunten: 13′ en 35′ Kerim Farjallah (1-0 en 2-0); 77′ en 83′ Pieter-Jan Van Laethem (3-0 en 4-0); 89′ Steven Maginet (5-0).

Aanstaande zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar het voorlaatste geklasseerde FC Kerksken.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background