9 jan 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – Bambrugge

KSV Geraardsbergen – Racing Bambrugge: 2-2


Andy Peleman

Op de eerste speeldag van het nieuwe jaar kreeg KSV Geraardsbergen het bezoek van Racing Bambrugge.
Reeds in de derde minuut kon Klaas Van Den Bossche de bal onder doelman Bart Verstichelen binnen schieten: 0-1.
Het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten, want amper vier minuten later nam Andy Peleman doelman Freek Hostens te grazen: 1-1.
Een minuutje later kwam KSV goed weg toen Kris Van Lippevelde op de deklat besloot. Nog in dezelfde minuut belandde een poging van Kenny Coen eveneens op de dwarsligger. Rond het kwartier kregen de Geraardsbergenaars een tweede kans, en deze keer was het Nicky Vandenborre die kon afwerken: 2-1.
Op het halfuur moest bezoekend doelman Freek Hostens redden op een vrijschop van Andy Peleman. Een zevental minuten voor de rust mocht Thierry De Schepper een corner trappen, en na wat geharrewar voor het Geraardsbergse doel kon Ruben Schepens de bal tegen de netten prikken: 2-2.
Even later ging nog een vrijschop van Michiel van Impe naast.
In de tweede helft was KSV Geraardsbergen de gevaarlijkste ploeg. Reeds in de eerste minuut kreeg Pieter-Jan Van Laethem een reuzekans, maar hij besloot voorlangs. Vijf minuutjes later moest doelman Freek Hostens redden op een vrije trap van Kerim Farjallah. En na voorbereidend werk van Pieter-Jan Van Laethem kopte Kerim Farjallah naast. Nadat een schot van Andy Peleman over het bezoekende doel verdween, ging nog eens een doelpoging van Kerim Farjallah centimeters naast. Met nog een kwartier te spelen moest de bezoekende doelman terug ingrijpen op een doelpoging van Pieter-Jan Van Laethem, en in de rebound plaatste Pieter-Jan de bal net aan de verkeerde kant van de paal. In de slotminuten moest Freek Hostens ook nog een vrijschop van Andy Peleman stoppen. Het zo verdiende doelpunt kwam er niet meer, en de wedstrijd eindigde op 2-2.
Volgende week gaan de rood-gelen op bezoek bij KSC Oosterzele.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen; De Wannemaeker; Sadones; Neirinckx; Roelandt; Vandenborre (75′ Vanderlinden); Fleurinck; Van Laethem; Van Slembrouck; Peleman; Farjallah.

Racing Bambrugge: Hostens; Vandereecken; Roggeman; Van Lippevelde; Van Den Bossche (73′ De Prez); Coen; De Schepper (82′ Wille); Schepens; Clinckspoor (35′ Van Impe); De Vis; De Moerloze.

Doelpunten: 3′ Klaas Van den Bossche (0-1); 7′ Andy Peleman (1-1); 13′ Nicky Van Den Borre (2-1); 38′ Ruben Schepens (2-2).

 
Tags

Verder lezen

Volgende bericht

Geen water


Vorige bericht

Duurder drinkwater


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background