20 sep 2010

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbegen – KWIK Eine

Na de onverwachte nederlaag bij SK Zingem, kon KSV Geraardsbergen sportieve revanche nemen tegen KWIK Eine.

 

Na enkele minuten mocht Christian Golike een hoekschop trappen, maar bezoekend doelman Nils Canoot kon redden op de doelpoging van Kevin De Wannemaker. Het bleek al vlug dat de bezoekers naar de Oudenbergstad afgezakt waren met de bedoeling om een puntje mee te graaien. Van mooi voetbal was dan ook geen sprake. Halverwege de eerste helft kon Xander Van Der Beck zijn kans wagen, maar doelman Nils Canoot bleef alert. Aan de overkant moest KSV-doelman Michel Wittenberg plat op een schot van Niels De Praeter. De bezoekers kwamen goed weg toen een kopbal van Kristof Van Slembroek, na een corner van Christian Golike, op de dwarsligger belandde. Net voor de rust was er nog een kans voor bezoeker WesleyDe Groote die naast het Geraardsbergse doel besloot.

Eine creëerde de eerste kansen na de rust. Doelman Michel Wittenberg moest ingrijpen op een vrijschop van Wesley De Groote. Even later mocht Steven Van Den Hende een vrije trap nemen, en ging de kopbal van Mohamed Laaroussi naast. Een minuutje later besloot Kristof Van Slembroek naast het bezoekende doel. Op het uur mochten de Geraardsbergenaars een kaarsje branden. Na een hoekschop van Wesley De Groote werd een poging van Jasper Laueryns et voor de doellijn weggewerkt door Xander Van Der Beck. Met nog een kwartier te spelen kwamen de bezoekers dan toch op voorsprong toen de ingevallen Kristof Van Cauwenberghe binnen kopte: 0-1.

De rood-gelen trokken in de tegenaanval. Doelman Nils Canoot had echter een goeie redding in huis op een schot van Ruud Limpens. Een minuutje later mocht Ruud Limpens een corner trappen, en werkte Kevin De Wannemaker de gelijkmaker tegen de netten: 1-1.

KSV-doelman Michel Wittenberg moest nog redden op een schot van Jens Ottevaere. De Oudenbergploeg kon de punten toch nog thuishouden, toen de pas ingevallen Cederic Troch uit een scherpe hoek binnen schoot: 2-1.

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Gavere-Asper.

 

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, Van Slembroek, Ly, Sampil, Van Der Beck, De Wannemaker (83’ Martins), Van Den Borre (63’ Limpens), Golike, Van Der Linden (83’ Troch).

 

KWIK Eine: Canoot, Ottevaere, Callens, De Cock, Van Den Hende, Lauweryns Jelle, Lauweryns Jasper (89’ Van Den Broecke), De Groote, Laaroussi, De Praeter (67’ Van Cauwenberghe), De Vreese (63’ Radaj).

 

Doelpunten: 74’ Kristof Van Cauwenberghe (0-1); 78’ Kevin De Wannemaker (1-1); 85’ Cederic Troch (2-1).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background