31 mrt 2009

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – W. Idegem

KSV Geraardsbergen – Wilskracht Idegem: 0-2

De stadsderby tussen KSV Geraardsbergen en Wilskracht Idegem was een typische eindeseizoenswedstrijd waarover weinig te vertellen valt.
Kenneth Eggermont zorgde voor het eerste gevaar, maar zijn schot verdween over het Geraardsbergse doel. Rond het kwartier ging een poging van thuisspeler Michael Fleurinck naast. In de 20ste minuut mocht Andy Segers een vrijschop nemen, en Kenneth Eggermont kon afwerken: 0-1.
De weinige kansen in de eerste helft waren nog voor de bezoekers. Eerst besloot Jan Goossens over doel, en wat later moest KSV-doelman Michel Wittenberg een schot van Lesley De Troyer stoppen.
Ook in de tweede helft viel niets te beleven, toen plotseling een doelpunt uit de lucht viel. Het was Andy Segers die de rood-witte voorsprong verdubbelde: 0-2.
Een paar minuten later moest Michel Wittenberg nog een kopbal van Björn Van Steertegem stoppen. Het was wachten tot de slotminuten alvorens de rood-gelen nog eens kwamen aandringen. Bezoekend doelman David Vervaet kon echter redden op het schot van Nicky Vandenborre.

Een wedstrijd om snel te vergeten. KSV mag zijn titelambities nu definitief opbergen, en kan zich concentreren op de eindronde. Wilskracht Idegem, dat reeds zeker is van de degradatie, behaalde in zijn laatste vier wedstrijden een verrassende 10 op 12.
De Idegemse aanhang bouwde nog een feestje, en uren na de wedstrijd klonk het nog: “Ie-gem is de ploeg van ’t stad”.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Perreman, Serlippens, Wattez, Golike, Fleurinck (76’ Van Slembroeck), Roelandt, Vandenborre, Sadones (64’ Maginet), Van Der Linden (46’ De Leenheer).

Wilskracht Idegem: Vervaet, De Vulder, Neirinckx, Goossens, De Roeck (85’ De Vits), Jonckheere, Eggermont, Segers, Adriaens (70’ Van Cauwenberg), De Troyer (83’ Daneels), Van Steertegem.

Doelpunten: 20’ Kenneth Eggermont (0-1); 73’ Andy Segers (0-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background