6 sep 2010

Wedstrijdverslag KSV G’bergen – VSV Gent

Na de overwinning op VC Zwijnaarde kreeg KSV in zijn eerste thuiswedstrijd het onbekende VSV Gent op bezoek.

De thuisploeg kon de Gentenaars onmiddellijk onder druk zetten. Na een hoekschop van Ruud Limpens werd een doelpoging van Sahdi El Mabrouk net voor de doellijn gekeerd. En amper een minuutje later werd bij een nieuwe corner en poging van Pieter Van Der Linden net voor de doellijn weggewerkt. De druk van de rood-gelen werd in de tiende minuut beloond. Op een corner van Ruud Limpens verwerkte Sven Bauwens de bal in eigen doel: 1-0.
De vreugde van de thuisaanhang was echter van korte duur. Op aangeven van Thimothy Trance kopte Emre Erol de bal tegen de Geraardsbergse netten: 1-1.
Aan de overkant kon Kevin De Wannemaker de bal doortikken naar Jonathan De Couvreur die naast besloot. De bezoekers kwamen ook nog een paar keer dreigen met o.m. een schot van Folker Vantrier die zijn bal over het thuisdoel zag verdwijnen. En na een hoekschop van Timothy Trance kon Jonathan De Couvreur de kopbalpoging van David Hemelsoet net voor e doellijn afstoppen. De bezoekende doelman moest ook nog enkele keren tussenkomen. Eerst kon hij redden op een vrije trap van Kristof Van Slembroek, en even later moest hij ingrijpen op een vrijschop via Pieter Van Der Linden. De Gentse keeper moest ook nog redden op een doelpoging van Xander Van Der Beck.


Nicky Van Den Borre

In het begin van de tweede helft verdween een schot van Gentenaar Billal Kandrouchi naast het thuisdoel. Enkele minuten later kon Ruud Limpens voorzetten en bracht Nicky Van Den Borre met een prachtig doelpunt de rood-gelen terug op voorsprong: 2-1.
De Oudenbergploeg controleerde de wedstrijd, en bezoekend doelman Thierry Simoens moest nog plat op een schot van Kevin De Wannemaker. In blessuretijd besloot Folker Vantrier nog naast het Geraardsbergse doel.
KSV mag volgende zaterdag, met een zes op zes, op bezoek bij SK Zingem.

KSV Geraardsbergen: Neirynck, De Bodt, El Mabrouk, Van Slembroek, Maginet, De Wannemaker, Van Der Linden, Limpens, Van Der Beck (46’ Golike), Van Den Borre, De Couvreur (72’ Troch).

VSV Gent: Simoens, Lammens, De Groote, Willems, Bauwens, Hemelsoet, Tancre, Van Damme (78’ Van Den Broecke), Kandrouchi (73’ Bral), Erol (23’ Van De Wiele), Vantrier.

Doelpunten: 10’own-goal Sven Bauwens (1-0): 13’ Emre Erol (1-1); 54’ Nicky Van Den Borre (2-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background