8 sep 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – SK Munkzwalm

KSV Geraardsbergen – SK Munkzwalm: 0-0

Na de nederlagen op de eerste competitiedag was de opdracht bij beide ploegen om punten te pakken. De bezoekers kwamen in de aanvangsfase goed weg toen Björn De Groot kon voorzetten, maar Pieter Van Der Linden op de paal besloot. Munkzwalm kwam aandringen via Xavier Cruypelinckx en Björn Spitaels, maar hun doelpogingen gingen naast. KSV-doelman Michel Wittenberg moest ook nog een poging van Kenneth Fouquet stoppen. In het slotkwartier van de eerste helft moest bezoekend doelman Bart Verstichelen nog vrijschoppen van Stijn Serlippens en Michael Fleurinck stoppen.

In de eerste minuut na de rust ging een schot van thuisspeler Michael Fleurinck naast. Aan de overkant verdween een poging van Björn Spitaels net over de dwarsligger. Bij de Oudenbergploeg was het Pieter Van Der Linden die over het bezoekende doel besloot. Een kwartier voor tijd moest Bart Verstichelen redden op een vrije trap van Michael Fleurinck. Even later kreeg Stijn Serlippens een tweede gele kaart, en moesten de Geraardsbergenaars met zijn tienen verder. In de slotminuten moesten beide doelmannen nog uitpakken om de nul op het bord te houden. Thuisdoelman Michel Wittenberg moest redden op een vrijschop van Kenneth Fouquet, en Bart Verstichelen moest nog een vrije trap van Michael Fleurinck stoppen.

Volgende zondag gaat KSV Geraardsbergen op bezoek bij leider Ardennen.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Vanslembrouck, Sadones, Maginet, Golike, Van Der Linden, Fleurinck, Vandenborre (77’ Straetmans), Serlippens, De Groot (89’ Roelandt).

SK Munkzwalm: Verstichelen, Vermeeren, De Jaegher, De Coene, Spitaels, De Ridder, Fouquet, De Tandt, Franceus, Vekeman (66’ Simoens), Cruypelinckx.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background