4 okt 2010

Wedstrijdverslag KSV G’bergen – SK Munkzwalm

KSV Geraardsbergen moest zondag in de thuiswedstrijd tegen SK Munkzwalm zijn leiderspositie verdedigen.

In het eerste gedeelte van de eerste helft werd er vooral op het middenveld gevoetbald en kon geen van beide ploegen voor gevaar zorgen. Halverwege de eerste helft werd een schot van Ruud Limpens door bezoekend doelman Mario Lobert weggewerkt, maar Pieter Van Der Linden kon in de rebound scoren: 1-0.
Na de openingstreffer kregen de rood-gelen meer vat op de wedstrijd. Pieter Van Der Linden kon voorzetten, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre werd door Mario Lobert gestopt. En na een vrije trap van Ruud Limpens, moest de bezoekende doelman plat op een poging van Kristof Van Slembroek.
En nadat eerder een schot van Nicky Van Den Borre over het Munkzwalmse doel verdween kon Pieter Van Der Linden, op voorzet van Robby De Bodt, de bal tegen de netten koppen: 2-0.
De rood-gelen kwamen nog dicht bij een derde treffer, maar op aangeven van Kristof Van Slembroek besloot Ruud Limpens over de dwarsligger.
Na de rust gingen de bezoekers op zoek naar de aansluitingstreffer, maar thuisdoelman Michel Wittenberg kon de doelpoging van Frederik Simoens stoppen. Aan de overkant mocht Ruud Limpens een vrijschop nemen, waarna een kopbal van Kevin De Wannemaker naast doel verdween. De blauw-witten bleven verder aandringen. Na een corner van Kenneth Fouquet kopte Thomas Machtelinckx de bal over de deklat, en op aangeven van Frederik Simoens besloot Xavier Cruypelinck van dichtbij naast. De rood-gelen kwamen goed weg toen een terugspeelbal van Tommy De Vuyst nipt naast ging. En KSV-doelman Michel Wittenberg moest ook nog plat op een doelpoging van Kenneth Fouquet. Aan de overkant moest doelman Mario Lobert redden op een doelpoging van de ingevallen Vincent Deleenheer. Bij de bezoekers ging nog een vrije trap van Kenneth Fouquet naast, en bij de thuisploeg besloot Vincent Deleenheer eveneens aan de verkeerde kant van de paal.
Door het puntenverlies van KVV Ardennen, Sint-Denijs en Eendracht Machelen staat KSV Geraardsbergen nu alleen aan de leiding. Volgende zondag spelen de rood-gelen thuis tegen Jong Zulte.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt (79’ Deleenheer), De Vuyst, De Wannemaker, Maginet, Sampil, Van Der Beck (71’ Troch), Van Slembroek, Van Den Borre, Limpens (74’ Golike), Van Der Linden.

SK Munkzwalm: Lobert, Goessens, De Jaegher, De Coene, Claerhout, De Ridder, Simoens, Den Tandt (61’ Wijnen), Cruypelinck, Fouquet, Machtelinckx.

Doelpunten: 24’ en 35’ Pieter Van Der Linden (1-0 en 2-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background