7 nov 2010

Wedstrijdverslag KSV G’bergen – Sint-Denijs

Leider KSV Geraardsbergen kreeg Sint-Denijs op bezoek. De rood-gelen begonnen sterk aan de partij, en na amper vier minuten gaf Xander Van Der Beck bezoekend doelman Leander Monbaliu het nakijken: 1-0.

Bij de gasten ging een poging van Rick Motet naast. Na 10 minuten kon de Oudenbergploeg zijn voorsprong reeds verdubbelen. Op een vrije trap van Jonathan De Couvreur kopte Kevin De Wannemaker de bal tegen de touwen: 2-0. Halverwege de eerste helft werd Ilya Claeys foutief aan de kant gezet door thuisdoelman Michel Wittenberg, en Mathieu Moray kon van op de penaltystip de aansluitingstreffer scoren: 2-1.Op het halfuur moest doelman Leander Monbaliu nog redden op een schot van Christian Golike.

In de tweede helft waren de bezoekers meester op het middenveld, maar geen van beide ploegen kon aanvankelijk voor gevaar zorgen. Met nog een twintigtal minuten te spelen moest Michel Wittenberg dan toch een schot van Rick Motet stoppen. Aan de overkant was er een uitstekende reflex van doelman Monbaliu nodig om Xander Van Der Beck van een tweede treffer te houden. Even later kon Xander Van Der Beck voorzetten, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre ging naast. In de slotminuten gingen de bezoekers nog op zoek naar de gelijkmaker, maar na een corner van Anton Christiaens kopte Rick Motet de bal over de deklat.
Met deze overwinning verstevigd KSV zijn leiderspositie. Het telt nu 4 punten voorsprong op Gavere-Asper, en 6 punten op Ardennen. Volgende zondag gaan de rood-gelen op bezoek bij het vierde gerangschikte Eendracht Machelen.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, De Wannemaker, Maginet, Van Slembroek, Van Der Linden, De Couvreur, Van Der Beck (90’ Cools), Van Den Borre (86’ Sampil), Golike (79’ De Roeck).

Sint-Denijs: Monbaliu, De Wilde, Broche, Rogge, Ritiere, Claeys (68’ Verschueren), Eeckman (79’ Van Der Veken), Christiaens, Maroy (64’ Leytens), Dekimpe, Motet.

Doelpunten: 4’ Xander Van Der Beck (1-0); 10’ Kevin De Wannemaker (2-0); 25’ Mathieu Maroy (2-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background