17 aug 2008

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – R. Lebbeke

Beker van Oost-Vlaanderen: KSV Geraardsbergen – Rapide Lebbeke 1-0

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar. Op voorzet van Steven Maginet besloot Geoffrey Roelandt over doel. De bezoekers konden van het windvoordeel profiteren om kansen te creëren. Doelman Wim Holderbeke moest een schot van Michael Mannaerts stoppen. Op het kwartier besloot Siemen Verhaegen op de dwarsligger. Even later moest de thuisdoelman nog een paar keer gepast tussenkomen op pogingen van Siemen Verhaegen. Aan de overkant ging een schot van Christian Golike naast.


Kristof Van Slembrouck

Een paar minuten na de rust was er een prachtsave van Wim Holderbeke nodig om Stijn Baert het scoren te beletten. Het was echter de Oudenploeg die op voorsprong kwam. Op een voorzet van Geoffrey Roelandt kopte Kristof Vanslembrouck de bal tegen de touwen: 1-0.
Lebbeke probeerde te reageren via de ingevallen Moussa Ogab, maar de Geraardsbergse doelman tikte de bal over de deklat. Aan de overkant kon Stijn Serlippens voorzetten, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre verdween naast het bezoekende doel. Op aangeven van Jeroen Scheerlinckx kopte Michael Mannaerts naast het thuisdoel. Met de wind in de rug creëerden de rood-gelen enkele kansen op rij. Doelman Björn Mannaert moest redden op een schot van Christian Golike. Even later kon Christian Golike voorzetten, maar de poging van Stijn Serlippens ging naast. En een minuutje later moest Björn Mannaert nog eens redden op een schot van Pieter Van Der Linden. Met nog een tiental minuten te spelen werd Nicky Van den Borre foutief afgestopt door Steven Vereeken. Pieter Van Der Linden knalde de penalty echter over het bezoekende doel. De laatste kans in de match was voor de bezoekers, maar het schot van Siemen Verhaegen verdween naast het Geraardsbergse doel.

KSV Geraardsbergen: Holderbeke, De Wannemaeker, Van Slembrouck, Perreman (54’ Sadones), Roelandt, Wattez, Fleurinck (46’ Van Der Linden), Maginet (85’ Janssens), Serlippens, Van Den Borre, Golike. &br; &br;Rapide Lebbeke: Mannaert, Scheerlinckx Kevin (46’ Verhaegen Jonas), Verhulst, Vereeken, Maes (80’ Verhoogen), Baetens, Van Driessche, Scheerlinckx Jeroen, Baert (59’ Ogab), Mannaerts, Verhaegen Siemen.

Doelpunt: 59’ Kristof Van Slembrouck (1-0)

Aanstaande zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar SK Terjoden-Welle. Bij eventuele winst kunnen de Geraardsbergenaars zich plaatsen voor de volgende ronde.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background