18 sep 2007

Wedstrijdverslag KSV Geraardsbergen – KSC Oosterzele

KSV Geraardsbergen – KSC Oosterzele: 1-2

Na de twee nederlagen in de eerste competitiematchen had KSV Geraardsbergen iets recht te zetten in zijn thuiswedstrijd tegen KSC Oosterzele.
De rood-gelen begonnen met veel ambitie aan de partij. Bezoekend doelman Björn D’Haeseleer moest in de tweede minuut reeds redden op een schot van Kerim Farjallah. Na tien minuten, op voorzet van Kerim Farjallah, besloot Kevin De Vuyst bijna in eigen doel. Uit de daarop volgende corner via Andy Peleman, kon Christophe Neirinckx scoren: 1-0.

Een tiental minuten later was er terug een goeie redding van de Oosterzeelse doelman nodig om Nico Broodcoorens van een doelpunt te houden. Op het halfuur kon KSV-doelman Bart Verstichelen de bal weg boksen, na een vrije trap van Gwen Clinckspoor. In de 36ste minuut werd een poging van Andy Peleman net voor de doellijn weggewerkt. Een vijftal minuten voor de rust kreeg KSV, die zijn kansen niet afwerkte, het deksel op de neus. Op voorzet van Kristof De Roy, kon de vrijstaande Bart De Winter binnentikken: 1-1.

In de slotminuten besloot Kerim Farjallah, op aangeven van Kevin De Wannemaeker naast het bezoekende doel.

Na de koffie verwaterde de partij. KSV kon voor geen gevaar meer zorgen, en ook de bezoekers konden amper iets brengen. Pogingen van Jan Claerhout en Ronny Van Den Heede gingen naast, en Bart Verstichelen stopte ook nog een schot van Ronny Van Den Heede. Tien minuten voor tijd viel plotseling een doelpunt uit de lucht, toen de Geraardsbergse doelman het nakijken kreeg op een schot van Jan Claerhout: 1-2.

De Oudenbergploeg ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar op aangeven van Steven Maginet kopte Andy Peleman centimeters naast. In de slotminuut schoot de ingevallen Joachim De Sutter nog op de Geraardsbergse dwarsligger.

Titelkandidaat KSV Geraardsbergen blijft dus na drie wedstrijden, en een 0 op 9, met een serieuze kater zitten. Wil men bij de Geraardsbergenaars deze misstap rechtzetten dan moet er aanstaande zondag bij SK Munkzwalm gewonnen worden, en moeten ook de komende opdrachten tegen Idegem, Winnik en Houtem met een positief resultaat afgesloten worden. Hopelijk beseffen ook de spelers wat hun de komende weken te doen staat.

 

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Neirinckx, Maginet, Broodcoorens (51’ Gustin), Fleurinck, Van Der Linden, Van Den Borre (70’ Guede) Peleman, Farjallah, Van Slembrouck.

KSC Oosterzele: D’Haeseleer, De Vuyst (77’ De Vos), Rogiers, Fiers, De Roy, Van Den Bossche (35’ Blanken), De Winter, Claerhout, Van Den Heede (86’ De Sutter), Clinckspoor, De Paepe.

Doelpunten: 11’ Christophe Neirinckx (1-0); 41’ Bart De Winter (1-1); 79’ Jan Claerhout (1-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background