2 mei 2006

Wedstrijdverslag Kruishoutem – Moerbeke

Kruishoutem kampioen dankzij winst tegen Moerbeke

Kruishoutem probeert dan ook meteen de bezoekers naar de keel te grijpen en zet de Moerbeekse defensie zwaar onder druk van in het begin van de wedstrijd zonder echt grote kansen te kunnen creƫren.
Het is wachten tot in de 15de min vooraleer een echte kans te noteren valt, een vrije trap van net buiten de 16 m wordt door Lieven Tremmerie keihard op de vuisten van doelman Steppe geknald. 4 min later echter kunnen ook de bezoekers op counter richting doel van de tegenstander trekken, John Lambert past naar Didier Janssesn maar het schot van Janssens wordt in de korte hoek gepakt door thuisdoelman Peter Tremmerie.
De wedstrijd komt nu meer en meer in evenwicht, de bezoekers mogen in de 25ste min een vrije trap nemen van aan de middencirkel, de kopslag van J Lambert strand echter op de kruising. Onmiddellijk daarna levert de druk van Kruishoutem resultaat op, een voorzet van L Tremmerie wordt door de helemaal vrijstaande Jurgen Vancapellen voorbij bezoekende doelman M Steppe gekopt en 1-0.
In de 38ste min is er nog eens een kansje voor de bezoekers, een verre uitrap van doelman Steppe wordt met de kop bij D Janssens gelegd maar die schiet echter onbesuisd hoog over het thuisdoel. En 3 min later opnieuw Moerbeke, via heel wat tussenstations komt de bal bij D Janssens die echter net naast besluit. Net voor de rust echter kan het kampioenenfeest hier al ingezet worden wanneer Dieter Delange, randje buitenspel, in balbezit komt, de bezoekende doelman goed omspeelt en de bal droog tegen de netten legt 2-0.
Even later moet Kruishoutem echter met 10 man verder na een 2de gele kaart voor Jurgen De Couvreur en dus rood na een zware tackle op J Van Der Mijnsbrugge.

Na de rust zijn de bezoekers onmiddellijk de gevaarlijkste ploeg op het veld al in de 1ste min na de herneming Nico De Bruyne die J Lambert alleen voor het doel afzondert maar zijn schot beland via de voeten van een teruggekeerde verdediger in de armen van de thuisdoelman.
In de 51ste min past J Lmabert terug van op de achterlijn naar de goed gevolgde D Janssens die echter in de armen van de thuisdoelman besluit. Kruishoutem voelt duidelijk het gemis van de 11de man en ligt nu toch wat onder druk van de bezoekers.
5 min later een hoekschop genomen door J Lambert wordt door D Janssens in nog maar eens in de armen van de thuisdoelman gekopt. De thuisploeg kan dan in de 68ste min ook nog eens gevaarlijk zijn wanneer D Delange alweer randje buitenspel alleen op het bezoekende doel kan afgaan, hij legt terug naar J Vancappelen maar die besluit voorlangs. Dit is het signaal voor de thuisploeg om de lakens weer wat meer naar zich toe te trekken. Zo schiet Axel Van Den Abeele net boven de deklat buiten bij het ingaan van het laatste kwart.
9 min voor het einde van de wedstrijd een pas van D Delange naar A Van Den Abeele die net naast schiet. Er zijn dan nog een paar kleine kansjes langs beide zijden en een applausvervanging voor kapitein Gino Schittecatte van Kruishoutem maar daarna is het tijd voor het feest van de kampioenenviering. Kruishoutem al bij al verdiend gewonnen van E Moerbeke met 2-0 en verdiend naar 2de provinciale waarbij we de eierboeren veel succes toewensen volgend seizoen.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background