21 okt 2007

Wedstrijdverslag Hillegem – Overboelare

Wedstijdverslag Hillegem-KVR Overboelare

Voor KVRO waren 3 punten tegen hillegem broodnodig om de aansluiten met de middenmoot van het klassement zeker niet te verliezen.Overboelare kwam dus zeer gemotiveerd naar Hillegem.
De match begon goed voor KVRO met enkele kansen voor Onur Koc en Bram Callens maar mits meer kalmte voor doel zat er meer in voor KVRO.
In de 25 minuut kreeg Hillegem een vrijschop, ze speelden het slim uit met een lange bal en de verdediging van Overboelare wast verrast. 1-0 was de score. Ondanks de achterstand liet KVRO de kopjes niet hangen en bleef druk zetten op de verdediging van Hillegem. In de 35 minuut kreeg KVRO een vrijschop na een zware fout op Onur Koc, Sven Opdecam zette zich achter de bal, schoot langs de muur maar de bal kwam op de lat terecht, beste kans voor KVRO uit de eerste helft. Ruststand: 1-0

KVRO zette Hillegem in de tweede helft meteen onder druk Yusuf Ors speelde de bal naar Sven Opdecam maar die besloot overhaast naast. Overboelare ging op zoek naar de gelijkmaker. In de 55 minuut kreeg Stijn Huysveld de bal aangespeeld, goed samenspel met Vandesande maar KVRO kon weer niet scoren.Hillegem probeerde er wel iets tegenover te zetten maar de verdediging van KVRO stond heel goed te verdedigen. In de 65ste minuut was het zover voor KVRO invaller Bram Vanderbaeten kreeg de bal in de 16 meter aangespeeld en tikte binnen. 1-1 was de stand. Met nog een kwartier te spelen ging Overboelare nu voluit voor de overwinning, linksachter De Ligne ging 2 man voorbij en schoot maar net over. In de 80ste minuut speelde Yusuf Ors de bal naar Onur Koc, liep de 16 meter in en trapte de bal voorbij de doelman. 1-2 was de stand. Hillegem probeerde nog maar kwam niet verder dan de middenlijn.
Zo kwam Overboelare dit weekend met de overwinning naar huis.Al een paar weken lukte het niet zo goed voor KVRO maar dit weekend was het wel raak, met goed voetbal en mits betere afwerking kon de score groter zijn.

Volgende speeldag: KVR Overboelare-Deftinge.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background