31 okt 2006

Wedstrijdverslag Hillegem – Overboelare

Hillegem – K.V.R. Overboelare: 2 – 1

Afgelopen weekend geraakte Hillegem, nochtans getipt als titelkandidaat, slechts met de hakken over de sloot, en boekte het een nipte overwinning tegen Overboelare. De racingers toonden een enorme inzet, en brachten ei zo na Hillegem aan het wankelen. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en scoorde in de zesde minuut langs Frank Van Den Bossche. Racing kwam in de 18′ ook eens aan het venster piepen, maar doelman Perreman kon het schot van Ronsse stoppen. Eén minuutje later wezen de bordjes toch 1 – 1. Patrick Ronsse waagde zijn kans van tamelijk ver, de doelman verkeek zich, en de gelijkmaker was een feit. Iets voor het half uur was het even warm voor het doel van de racingers. Eerst tikte doelman Raes een prachtig schot van Marginet over doel, en vlak daarna knalde Van Den Bossche tegen de dwarsligger. Overboelare hield goed stand, maar moest in de laatste minuten van deze eerste helft toch toezien hoe doelman Raes een goede poging van D’hoose uit zijn doel ranselde. Op slag van affluiten zag het ook nog een knal van Marginet op de paal.

In het begin van de tweede periode kwam Overboelare nog maar eens goed weg toen een poging van Van Den Bossche net naast zoefde. Toen de storm wat ging luwen had Patje Ronsse op tegenaanval de beste kans van de wedstrijd om zijn ploeg op voorsprong te schieten. Alleen voor de doelman mikte hij echter pal op deze laatste. Wat volgde was een bestorming van het doel de bezoekers, maar kans na kans werd door de Hillegemse aanvallers de nek omgewrongen. Met nog een kwartier te gaan lukte het dan toch voor de thuisploeg. Steven Van Hooland zette zich door en schoot laag binnen. Even later zorgde de pas ingevallen Henoit bijna voor de verrassing, maar doelman Perreman voorkwam met een schitterende redding de gelijkmaker. Racing probeerde nog iets te forceren, maar de beste kansen waren nog voor de thuisploeg. Gelukkig voor de moedige bezoekers waren de Hillegemse aanvallers niet in hun dagje, en bleef het bij 2 – 1. Voor een jong, moedig en strijdend Overboelare een mooie uitslag, voor Hillegem een verdiende overwinning.

De tweede ploeg van Overboelare won verdiend op het veld van Sparta Geraardsbergen met 1 – 4 !!! en dat was lang geleden ! (doelpunten: 2x Delannoit Dean en 2x Steven Vandesande)

Wedstrijden KVRO

Zaterdag 04/11/06
15.00u Juniors B – Mere
13.30u Juniors C – Haaltert
12.30u Ninove – Juniors D (A)
10.00u SV Geraardsbergen – Juniors D (B)
11.15u SV Geraardsbergen (A) – Juniors F -6
11.10u SV Geraardsbergen (A)- Juniors F -7

Zondag 05/11/06
10.00u KVRO II – Bonanza
14.30u KVRO I – R. Ophasselt

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background