13 okt 2009

Wedstrijdverslag Herzele – Overboelare

KFC Herzele – K.V.R. Overboelare: 10 – 1

Racing Overboelare kreeg in de vorige zes wedstrijden precies tien doelpunten te slikken, en geloof het of niet, maar afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Herzele verdubbelden ze hun aantal tegendoelpunten. De bezoekers kwamen in elke linie meer dan klasse en ervaring te kort om een goed op dreef zijnde thuisploeg af te stoppen. Vooraan vonden de racingers de weg naar de netten niet al te goed, in het middenveld kwamen ze telkens een stapje te kort of leden ze onnodig balverlies, en achteraan zagen we een kaas met heel grote gaten. Dit alles resulteerde in een beschamende 10 – 1 nederlaag. Werk aan de winkel dus voor trainer Jan Leroy.

Toch had racing in het begin van de wedstrijd ook zo zijn kansjes om te scoren. Zo redde doelman Van Daele met de voet een schot van Vandesande. Maar dan werd racing goed vijftien minuten weggespeeld. Boterdael scoorde in de achtste minuut de openingstreffer, en één minuutje later zette Tom Cobbaert de 2 – 0 op het bord. Even voor het kwartier knalde Corthals van op dertig meter een vrijschop over de muur recht de kruising in
(3 – 0). Twee minuten later mocht De Witte doorgaan, hij kapte zich mooi vrij en schoot laag binnen (4 – 0). In de 25′ wandelde bezoeker De Couck door de thuisverdediging, maar ook hij botste op een uitstekende doelman Van Daele. Tot overmaat van ramp ging in de 28′ de bal op de stip voor handspel. Diaz zette de elfmeter feilloos om en de forfaitscore was een feit. De thuisploeg had nog een aantal mogelijkheden om de score op te drijven, maar deze keer verzuimden de aanvallers om de klus te klaren.

De tweede periode was goed zeven minuten oud en de 6 – 0 stond op het bord, toen Van Boterdael moederziel alleen voor doel kon binnen koppen. Op het uur lapte Corthals er nog eentje bij op vrijschop en één minuutje later zorgde Marginet voor de 8 – 0. Als racing dan al eens een goede ingeving had liep het mis. Zo knalde Daneels in de 65′ op de dwarsligger. Even later lukte het dan toch voor de bezoekers. Van De Voorde werd het straatje ingestuurd, en zijn voorzet werd door Vandesande knap afgewerkt (8 – 1). Racing wilde verder onheil voorkomen, maar slikte toch nog een doelpunt langs Diaz (9 – 1) en in de slotminuten zorgde Bart Henoit met een doelpunt in eigen netten ook nog voor de dubbele cijfers.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 17/10/09
15 uur: Zegelsem – KVRO Beloften
12 uur: SV Geraardsbergen – KVRO -15
11 uur: KVRO – 8 – Munkzwalm
10 uur: KVRO – 7 – Munkzwalm

Zondag 18/10/09
10 uur: KVRO II – KFC Herzele
15 uur: KVRO I – Aaigem

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background