8 dec 2008

Wedstrijdverslag Herzele – Overboelare

Herzele – K.V.R. Overboelare: 2 – 1

Racing speelde afgelopen zondag een puike wedstrijd tegen Herzele, maar het moest toch met lege handen huiswaarts. Het kwam jammer genoeg snel op achterstand, met een doelpunt in eigen netten van Maarten De Cuyper (4′)
De eerste periode zagen we weinig uitgespeelde kansen. Veel middenveldspel met soms goed voetbal en met een zeldzame kans voor Diaz, die niet kon besluiten. Koen Van Den Bremt waagde op slag van rusten dan maar zijn kans van ver, echter zonder resultaat. Rusten dus bij 1 – 0.

Overboelare moest in de tweede periode dus gaan achtervolgen, probeerde het ook, maar zag in de 55′ een schot afgeblokt van de pas ingevallen Vandesande. Even later besloot Matthias Pieters net iets te zacht om de doelman te verontrusten. Met nog vijftien minuten te gaan kon racing ook van op goed vijf meter voor doel niet scoren. Herzel kon daar enkel een poging van kapitein Cobbaert tegenover stellen. Een poging die wel net overging. Even later mocht diezelfde Cobbaert zich gaan douchen na rood wegens natrappen. Met tien tegen elf slaagde de thuisploeg er toch in om te scoren. Eerst werd een kopbal van Van Den Bremt nog schitterend gered door doelman Claes, maar de daaropvolgende hoekschop werd even schitterend binnengekopt door Yves Van Boterdael (76′). Racing zag nog een goede mogelijkheid voor Bram Callens die net niet voorbij doelman De Wolf raakte, en in de allerlaatste minuten lukte Vandesande dan toch de verdiende tegentreffer voor de bezoekers. Goede wedstrijd dus van de oranje-zwarten, maar jammer genoeg geen punten.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 13/12/08
14u30: Kerksken – KVRO Beloften
09u30: Sottegm – KVRO -7
10u30: Grotenberge – KVRO -8
13u00: KVRO A -15 – KVRO B -15

Zondag 14/12/08
10u00: Munkzwalm – KVRO II
14u30: Zandbergen – KVRO I

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background