3 okt 2009

Wedstrijdverslag Geraardsbergen United – Ronse

Minivoetbal 3e nationale B: Geraardsbergen United alleen aan de leiding na 5 speeldagen.

Op vrijdag 2 oktober speelde Geraardsbergen United, een ploeg in 3e nationale B, thuis tegen Ronse. Een ploeg dat nog maar 3 punten had, maar 2 wedstrijden minder gespeeld had dan de andere ploegen.

In het eerste kwartier was Geraardsbergen de betere ploeg en leidde slechts met 2-1. De tweede helft verliep gelijkopgaander mede door het potige spel van de bezoekers uit Ronse en werd afgesloten met een 3-2 tussenstand. In de derde periode kwam Geraardsbergen op achterstand maar nog voor het einde van deze periode kon Geraardsbergen opnieuw gelijk maken. In deze periode werd een speler van Ronse uitgesloten met een tweede gele kaart. In totaal kreeg Ronse 5 gele kaarten en er hadden er gerust meer kunnen gegeven worden.
Geraardsbergen kwam daarna op voorsprong en Ronse miste daarop een schepcorner. Geraardsbergen liep verder uit naar 6-4 maar onmiddellijk daarop scoorde Ronse de aansluitingstreffer. Daarna kon Geraardsbergen de wedstrijd afmaken op de counter en werd er nog met duidelijke 9-5 cijfers gewonnen.

Hierdoor behaalt Geraardsbergen 13 op 15 punten en komt hiermee aan de leiding. Want leider De Pinte verloor van Wielsbeke met 9-10. Geraardsbergen staat nu 1 punt voor op 4 achtervolgers. Het belooft een spannend seizoen te worden. Volgende vrijdag is er een verplaatsing naar Sint-Denijs-Westrem, dat niet onderschat mag worden.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background