26 sep 2009

Wedstrijdverslag Gent-Geraardsbergen

Vrijdag stond de topper tussen de ongeslagen leiders Chelsea Gent en Geraardsbergen United op de kalender. Beide minivoetbalploegen spelen in 3de nationale B. Bij Chelsea stonden enkele ex-eerstenationalers aan de aftrap en ook Geraardsbergen United stond compleet voor deze belangrijk wedstrijd.

Nadat Gent vroeg op voorsprong kwam nam Geraardsbergen United het spel in handen en kon uitlopen naar 2-5 voorsprong. Dit was het sein voor Chelsea Gent om de druk te verhogen en alles of niets te spelen. Geraardsbergen kon slechts af en toe uitbreken maar kon geen enkele kans meer omzetten in een doelpunt. De thuisploeg kwam na balverlies terug op 3-5 en in de laatste periode konden ze nog 2 corners versieren waardoor de wedstrijd eindigde op een 5-5 gelijkspel. Hierdoor staan beide ploegen op een gedeelde tweede plaats want co-leider De Pinte wist Desselgem te verslaan met 8-7.

Volgende week vrijdag belooft het opnieuw een aangename wedstrijd te worden want dan ontvangt Geraardsbergen United om 20 uur Ronse, waar enkele zeer talentrijke jongeren spelen.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background