26 sep 2010

Wedstrijdverslag Gavere-Asper – KSV G’bergen

Het tweede gerangschikte KSV Geraardsbergen moest zondag de moeilijke verplaatsing maken naar FC Gavere-Asper. Voor KSV-spelers Robby De Bodt en Tommy De Vuyst werd het een weerzien met hun ex-ploegmaats.
De eerste kansen waren voor de thuisploeg. Doelman Michel Wittenberg moest een poging van Joachim Nobels stoppen, en even later besloot Jellert Bettens over het bezoekende doel. Aan de overkant kon Xander Van Der Beck voorzetten, maar Christian Golike besloot naast. Halverwege de eerste helft moest KSV-doelman Michel Wittenberg ingrijpen op een schot van Joey Verdonck. Even later kon Xander Van Der Beck voorzetten voor Nicky Van Den Borre, maar die zag zijn doelpoging centimeters over de deklat verdwijnen. Net voor de rust moest Michel Wittenberg nog een vrije trap van Bart Baele stoppen.

Na de herneming moest thuisdoelman Jeremiah De Groote redden op een doelpoging van Kristof Van Slembroek. Maar de thuisploeg kwam eveneens een paar keer gevaarlijk opzetten. Na een vrijschop van Bart Baele kon Michel Wittenberg de bal nog net over de dwarsligger duwen. Een minuutje later moest de Geraardsbergse doelman redden op een schot van Mattias De Clercq. Aan de overkant kwam de fusieploeg goed weg toen Kristof Van Slembroek de bal op de paal knalde. En net voor affluiten mochten ook de Geraardsbergenaars nog een kaarsje branden. Op aangeven van Bart Baele besloot Joachim Nobels van dichtbij naast.
Eindstand: 0-0.

In de klassering staat KSV Geraardsbergen samen met Eendracht Machelen, KVV Ardennen en Sint-Denijs aan de leiding. Volgende zondag komt SK Munkzwalm op bezoek aan de Geraardsbergse Molendreef.

FC Gavere-Asper: De Groote, Delahaye, De Bruycker, De Clercq, Baele, Bettens (64’ Balcaen), Nobels, Van Henis, Verdonck, Glorieus, Van Meirhaeghe.

KSV Geraardsbergen
: Wittenberg, De Bodt, De Vuyst, De Wannemaeker, Maginet, Sampil, Van Der Beck, Van Slembroek, Van Den Borre (70’ Deleenheer), Golike (61’ Limpens), Ly (52’ Van Der Linden).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background