19 nov 2007

Wedstrijdverslag FC Nederename – KSV Geraardsbergen

FC Nederename – KSV Geraardsbergen: 2-2

KSV Geraardsbergen begon aan de match met Andy Peleman, Christophe Neirinckx en Steven Maginet op de bank. Over de eerste helft viel bitter weinig te vertellen. Op een schot van Yannis Verdonckt kon Kevin De Wannemaeker net voor de doellijn wegwerken, en net voor de rust moest KSV-doelman Bart Verstichelen een poging van Frederik Danneels stoppen.
Na de koffie brak de wedstrijd open. Reeds in de eerste minuut moest Bart Verstichelen een schot van Yannis Verdonckt stoppen. Aan de overkant kon thuisdoelman Thomas Tassaert, na een vrije trap van Michael Fleurinck, de bal nog net over de deklat duwen. Bij de daaropvolgende corner van Pieter Van Der Linden kreeg doelman Tassaert de bal niet onder controle, en Nicky Vandenborre profiteerde om KSV op voorsprong te brengen: 0-1.
Even later verdween een schot van Pieter Van Der Linden over het thuisdoel. De Geraardsbergenaars kwamen een paar keer goed weg. Toen doelman Verstichelen de bal onvoldoende kon wegwerken, besloot Yannis Verdonckt naast. Even later liet ook de ingevallen David Servranckx een open doelkans liggen. Bij de Oudenbergploeg liet Kerim Farjallah een unieke kans liggen om de voorsprong op te drijven. Bij de volgende tegenaanval kon Frederik Danneels de gelijkmaker scoren: 1-1.
Yannis Verdonckt besloot nog over het Geraardsbergse doel, maar even later blunderde de Geraardsbergse doelman. Verstichelen schoot de bal op Frederik Danneels die bedankte met een tweede treffer: 2-1.
Na een vrijschop van Wouter Sadones, moest thuisdoelman Thomas Tassaert een kopbal van Kevin De Wannemaeker onschadelijk maken. Aan de overkant moest Geoffrey Roelandt ingrijpen om Frederik Danneels van een derde doelpunt te houden. Een paar minuten later ging een poging van Pieter Vleminckx naast. Met nog een kwartier te spelen belandde een verre uittrap van Bart Verstichelen tot bij Kerim Farjallah die deze keer wel afwerkte: 2-2.
Geen van beide ploegen kon in het laatste kwartier nog aanspraak maken op de zege.

FC Nederename: Tassaert, Verdonckt, Adam (55′ Servranckx), De Bock, Teerlinck, Desloover, Bettens, Verschelden, Vleminckx, Danneels, De Zitter.

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Sadones, Roelandt, Vandenborre (76′ Neirinckx), Fleurinck, Van Der Linden (79′ Peleman), Van Slembrouck, Broodcoorens (63′ Maginet), Farjallah, Gustin.

Doelpunten: 51′ Nicky Vandenborre (0-1); 64′ en 67′ Frederik Danneels (1-1 en 2-1); 74′ Kerim Farjallah (2-2).

Volgende zondag maakt KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar Sparta Wortegem.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background