17 okt 2005

Wedstrijdverslag Ede Haaltert – Ksv Geraardsbergen

VC EDE HAALTERT – KSV GERAARDSBERGEN: 1 – 1

In de partij tussen Ede en KSV Geraardsbergen duurde de studieronde zowat 20 minuten. Het was even wachten op doelkansen, maar die kwamen er nog ruimschoots in de eerste helft.
Het begon met een voorzet van David Coene, waarop Nico Van Den Broeck naast het bezoekende doel besloot. Aan de overzijde moest thuisdoelman Filip Podevijn een schot van Nico Broodcoorens stoppen.

Even later moest KSV-doelman Olivier Schaillee redding brengen op pogingen van David Diaz-Martinez en Francesco Sozzi. Ex-KSV’er Stein De Schrijver, die overigens goed uit de wedstrijd gehouden werd door Steven Maginet, besloot naast. Schaillee had ook nog een geweldige reflex nodig om David Coene van een doelpunt te houden.

Op het halfuur werd Maxime D’Hoore in de zestien meter gepakt door Peter Geerts. Daouda Sanon kon de strafschop feilloos omzetten : 0 – 1.
De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, en nadat David Diaz-Martinez in het zijnet besloot moest Olivier Schaillee nog een keertje redden op een doelpoging van diezelfde Diaz-Martinez. Met nog zeven minuten te spelen moest de Geraardsbergse doelman zich toch gewonnen geven op een schot van Francesco Sozzi : 1 – 1.
In de tweede helft waren het de bezoekers die zich de betere ploeg toonden.

Schaillee moest nog enkel een poging van Francesco Sozzi stoppen. Aan de overzijde moest doelman Filip Podevijn schoten van Geert Jenquin, Thomas Poisson en Steven Maginet stoppen.

Na een hoekschop van Reinout Delclef besloot Thomas Poisson op de paal. In de slotminuten ging nog een poging van Thomas Poisson voorlangs.
Door dit derde gelijkspel raakt KSV voorlopig nog niet weg uit het onderste
deel van het klassement.

Doelpunten: 29′ Daouda Sanon (0 – 1); 38′ Francesco Sozzi (1 – 1).
Zondag ontvangt KSV Geraardsbergen de buren van Eendracht Appelterre, de huidige leider in de tweede provinciale B. Het bezoek van Appelterre wordt ook een weerzien met o.m. Gerrit Sonck, Steven Van Den Brande, Kevin Van Rampelbergh en Kurt Baele die de vorige seizoenen de kleuren van de Oudenbergformatie verdedigden.

Afspraak zondag 23 oktober om 15 uur aan de Molendreef.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background