7 okt 2007

Wedstrijdverslag E. Winnik – KSV Geraardsbergen

Eendracht Winnik – KSV Geraardsbergen: 0-2

In zijn uitwedstrijd bij Eendracht Winnik was KSV Geraardsbergen onmiddellijk gevaarlijk. Thuisdoelman Jorn De Clercq moest in de eerste minuut reeds plat op een schot van Steven Maginet. Enkele minuten later ging nog een poging van Steven Maginet naast. Thuisdoelman De Clercq moest ook nog een vrije trap en een schot van Kerim Farjallah stoppen. Het was meer dan een half uur wachten op een kans van de thuisploeg. Eerst werd een schot van Alessandro Dell’Aiera door Kristof Van Slembrouck uit doel gekopt, en even later ging een poging van Kris Bogaert voorlangs. Net voor de rust moest doelman Jorn De Clercq nog een vrijschop van Andy Peleman stoppen.
Ook na de rust konden de Geraardsbergenaars voor dreiging zorgen. Op hoekschop van Andy Peleman kon Michael Fleurinck naar doel koppen, maar De Clercq bleef alert. Ook een schot van Kerim Farjallah werd door de Eendracht-doelman gestopt. Even later kreeg Winnik een unieke kans om op voorsprong te komen. Nadat Kris Bogaert kon voorzetten, kopte de vrijstaande Steve De Naeyer echter onbegrijpelijk over het Geraardsbergse doel.


Kerim Farjallah

Een kwartier voor tijd kopte Kerim Farjallah, op voorzet van de ingevallen Antoine Gustin, de bal tegen de netten: 0-1.
Twee minuten na zijn doelpunt werd Kerim Farjallah vervangen door Guillaume Guede, die onmiddellijk gevaarlijk kwam opduiken voor het thuisdoel, maar afgestopt werd door doelman De Clercq. Tien minuten voor tijd werd de doorgebroken Nicky Van Den Borre foutief afgestopt door Jurgen De Bolle, wat de Winnikse kapitein meteen een tweede gele kaart opleverde. Thuisdoelman De Clercq kon redden op de vrije trap van Andy Peleman. Een drietal minuten voor tijd werd een doelpunt van Guillaume Guede afgekeurd wegens buitenspel. In blessuretijd kon de zestienjarige Guillaume Guede echter de thuisverdediging nogmaals verschalken, doelman De Clercq omzeilen en zo de 0-2 tegen de netten prikken.

Eendracht Winnik: De Clercq, De Bolle, Nuyts, Wyloeck, Denayer, Bogaert, Bombeke, Dell’Aiera (59′ Kransfeld), Vandervelde, Langendries, De Visscher (71′ Buyl).

KSV Geraardsbergen: Verstichelen, De Wannemaeker, Sadones, Broodcoorens (50′ Gustin), Van Der Linden, Maginet, Fleurinck, Van Den Borre (80′ Van Laethem), Van Slembrouck, Peleman, Farjallah (76′ Guede).

Doelpunten: 74′ Kerim Farjallah (0-1); 91′ Guillaume Guede (0-2).
Rode kaart: 80′ Jurgen De Bolle (2x geel).

Na de 9 op 9 uit de jongste drie wedstrijden kan KSV Geraardsbergen vol vertrouwen uitkijken naar de komst van Eendracht Houtem.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background