21 okt 2007

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Nieuwerkerken

FC E Moerbeke – Nieuwerkerken: 2 – 3

Nieuwerkerken begon meteen hevig aan deze wedstrijd en lukt erin de thuisploeg de eerste 5 min van de wedstrijd op de eigen speelhelft vast te pinnen. Doch in de 5 de min komt en verre ingooi van de thuisploeg in de voeten van Michael Meulenyzer die de bezoekende doelman kansloos laat en de bal keihard tegen de netten knalt. Op dat ogenblik een beetje tegen de gang van het spel in maar 1-0 voor de gastheren.
Amper 9 min later staan de bordjes weer gelijk wanneer bezoeker Wolfgang Van Den Bossche op rechts randje buitenspel kan doorgaan en teruglegt tot bij de goed gevolgde Andy Van Den Bremt die de 1-1 maar binnen te tikken heeft.
In de 18 de min Cedric Van Den Berghe die goed controleert en met rechts probeert binnen te leggen maar zijn schot ziet stranden op een bos verdedigende benen.
2 min later besluit Koen Van Den Houten op de uitvallende bal 20 cm boven het bezoekende doel. En, nog eens 2 min later opnieuw Nieuwerkerken met W Van Den Bossche die van op de linker kant op de vuisten van de thuisdoelman Bart Claes besluit.

Bij het ingaan van de laatste 5 min van de eerste helft dreigt Nieuwerkerken nog een met een schot van Joeri Mens die echter, van dichtbij, hoog over schiet.

Na de rust is de eerste kans voor de thuisploeg doch in dezelfde min is het Nieuwerkerken dat op voorsprong komt via het schot van Thimothy Amant, maar erg lang duurt de vreugde bij de bezoekers ook niet want amper 9 min later is er een geharrewar voor het bezoekende doel en daar profiteert Didier Janssens heel gretig van om de gelijkmaker tegen de netten te werken.
De wedstrijd kabbelt dan een beetje rustig verder met in de 75 ste min nog een schot van de beste man op het veld bij de bezoekers W Van Den Bossche dat onder de thuisdoelman B Claes tegen de paal gaat. Maar in de 78ste min is het dan toch zover wanneer David Herremans de winning goal tegen de netten kan knallen.
Moerbeke probeerde nog wat terug te doen en zelfs de thuisdoelman kwam mee aanvallen op hoekschop, maar niks mag nog baten en E Moerbeke verloor tegen Nieuwerkerken dat meteen ook haasje over doet met de groen witten.

Volgende week wacht de verplaatsing naar Haaltert en daar zouden opnieuw punten moeten gepakt worden om bij te blijven.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background