8 okt 2007

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Nederhasselt

FC E Moerbeke – Nederhasselt: 2-1

Moerbeke wou zeker na de twee overwinningen van afgelopen weken verder door gaan met de zegereeks en dat zag je meteen want ze grepen meteen de bezoekers naar de keel, al in de 2 de min mag Cedric Van Den Berghe een vrije trap nemen en lag de bal bij Kenneth Leroy die amper 20 cm naast de paal besluit.
Dan is het even wachten voor we nog iets echt noemenswaardig kunnen noteren en dat is een schotje van Didier Janssens maar in de armen van de bezoekende doelman. Nederhasselt mist dan de kans op de voorsprong een scherpe voorzet kan net niet door de bezoekers tegen de netten getikt worden. I
ets later een nieuwe kans voor de bezoekers Christophe Scheerlinck zet 3 man in de wind en trapt de bal door de benen van thuisdoelman Claes tegen de netten, we moeten er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat Nederhasselt wat beter in de wedstrijd was gekomen. Maar lang duurde het feestje van de bezoekers niet want 2 min later stonden de bordjes weer gelijk via D Janssens die van op links voorzet tot bij Kenneth Leroy die in één tijd de gelijkmaker op de slof neemt en Moerbeke doet juichen.
Iets over het half uur schiet Johan Mees van uit de scherpe hoek net voorlangs buiten.
Op de 40 ste min schiet J Mees de bal een half metertje naast het doel van de bezoekers. En net voor de rust dient thuisdoelman Claes een schot van de bezoekers in twee keer te stoppen.

De tweede helft is net op gang gefloten wanneer een verre inworp van Peter Lacker door C Van Den Berghe net naast gekopt word. Net voor het uur behoeden de vingertoppen van doelman David Van der haegen de bezoekers voor een achterstand op het kanonschot van John Lambert dat door de bezoekende doelman nog net kan over getikt worden. Moerbeke probeerde de druk nog wat op te voeren en dat loonde in de 62ste min met een doelpunt van C Van Den Berghe en 2-1.
3 min later haalt D Janssens plots heel onverwacht uit en voorkomt een knappe safe van de bezoekende doelman een derde goal voor de thuisploeg. Pas bij het ingaan van de laatste 10 min kan Nederhasselt nog eens d neus aan het bezoekende doel komen steken maar dan wel twee maal na mekaar eerst C Scheerlick die nipt naast besluit en onmiddellijk daarna Diego Porrez die over schiet.

Zo noteren we slechts 2 kansen voor de bezoekers in de tweede helft tegenover een heel pak voor de thuisploeg. Een thuisploeg die dan nog voor de helft uit jeugdspelers bestaat. Volgende week staat de prachtige streekderby op en tegen Schendelbeke op het programma.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background