20 dec 2005

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Maarkedal

FC E Moerbeke – Maarkedal: 0 – 5

Wegens de slechte staat van het veld maar de wil van alle spelers om deze wedstrijd toch te spelen diende er met man en macht op bepaalde plaatsen nog sneeuw en ijs geruimd te worden en werd de wedstrijd aangevat met 15 min vertraging.

Het is dan in de 10de min dat er een voorzet komt van Michael De Nijs waarop de ganse Moerbeekse defensie zich verkijkt en Manuel De Weerst de kans niet laat liggen om de 0-1 tegen de netten te knallen.
8 min later is er een doorsteekpas van Philippe Van Den Abeele naar Erwin Sardeur maar die besluit net over het thuisdoel. Bij de uittrap van thuisdoelman Clint Eggermont loopt het ei zo na helemaal mis, de thuisdoelman glijdt uit en de bal komt pardoes in de voeten van M De Weerdt die echter naast het lege doel besluit.
In de 21ste min is er een doorbraak te noteren van bezoeker Eric Fort die de ganse thuisverdediging oprolt maar nipt naast het doel besluit.De thuisploeg lukt er maar niet in controle op het spel te krijgen en komt niet in het stuk voor.
Het is dan ook logisch dat in de 35ste min de score door de bezoekers nog wordt opgedreven wanneer M De Nijs de 0-2 tegen de netten knalt. En toen gebeurde er een rariteit, Tom Van Gansbeke krijgt in de 40ste min een tweede gele kaart maar scheidsrechter Kevin De Pauw was vergeten de eerste te noteren en zo ontsnapt hij aan de rode kaart. 3 min later moest de thuisploeg dan toch met 10 verder na een rode kaart voor Jurgen Van Der Mijnsbrugge. Ruststand 0-2.

Na de rust in de 50ste min van de wedstrijd lukt het E Fort nogmaals de Moerbeekse defensie op te rollen en de 0-0 droog in de linkerbovenhoek te knallen.
In de 54ste min noteren we de eerste kans, het noteren waard, voor de thuisploeg maar Kenneth Eggermont besluit over het bezoekende doel.
2 min later, Maarkedal hield het gaspedaal niet langer ingedrukt, haalt bezoekende doelman Rob Lippens thuisspeler Bregt Cambier zwaar neer maar krijgt hiervoor terecht of ten, onrechte geen kaart.
In de 65ste min komt het aantal spelers langs beide zijden terug in evenwicht wanneer Dimitri De Wolf die net op het veld staat een rode kaart onder de neus geduwd krijgt.
20 min voor tijd schiet John Lambert nog eens op doel maar zijn bal beland in de armen van de bezoekende doelman. Op de counter lukt het Maarkedal de score nog op te drijven tot 0-4 via M De Weerdt.
En Eric Fort lukt er nog maar eens in alleen op het thuisdoel af te gaan in de 76ste min en zo ook de 0-5 of de forfait score op het bord te plaatsen. Al bij al een zware nederlaag voor de thuisploeg maar zeker een verdiende overwinning van de bezoekers.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background