12 dec 2005

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Kruishoutem

FC E Moerbeke – Kruishoutem: 0 – 2

Het was de thuisploeg die van in het begin van de wedstrijd het initiatief in handen na en al in de 6de min een eerste kansje creƫerde wanneer Rien Van Der Bracht snel ingooit naar Glenn Panis die zijn schot de deklat ziet scheren.
Amper 1 min later een nieuwe kans voor de thuisploeg wanneer R Van Der Bracht naar Didier Janssens past die zijn schot in het zijnet ziet belanden.
Het is wachten tot de 12de min vooraleer de bezoekers hun neus aan het Moerbeekse doel kunnen steken, Mike Pels mag een hoekschop nemen en Jurgen Van Cappelle kopt net naast het thuisdoel buiten.
Het is dan wachten tot de 21ste min vooraleer er nog eens iets te beleven valt, het schot van D Janssens spat echter op de deklat uiteen.
Op de 27ste min nog eens Kruishoutem met een kopbal van Verhoeyen Koen die hoog over gaat.
10 min voor de rust komt Kruishoutem een beetje onverdiend op voorsprong wanneer K Verhoeyen na een geharrewar voor het thuisdoel de bal alsnog tegen de netten kan plaatsen en 0-1 voor de bezoekers en meteen ook de ruststand.

Onmidddelijk na de herneming is de eerste kans voor de thuisploeg wanneer Jurgen Van Der Mijnsbrugge naar het bezoekende doel kan knallen maar echter zijn bal op de paal ziet afketsen.
In de 57ste min krijgt E Moerbeke een paar kansen op rij maar kan niet van het geharrewar profiteren om de gelijkmaker te scoren.
In de 65ste min dient de goed keepende bezoekende doelman alles uit zijn kast te halen om het schot van John Lambert alsnog te kunnen pakken.
Het is pas in de 69ste min vooraleer Kruishoutem nog eens naar het thuisdoel kan oprukken maar Dieter Delanghe besluit naast. Maar 1 min later is een goede tussenkomst nodig van thuisdoelman Clint Eggermont om het schot van de doorgebroken D Delanghe met de knie te keren.
15 min voor affluiten komt E Moerbeke ongelukkigerwijze nog op een 0-2 achterstand wanneer K Verhoeyen voorzet en J Van Der Mijnsbrugge de bal ongewild in eigen doel devieert.
2 min later een vrije trap aan de overkant genomen door D Janssens maar de bezoekende doelman bewijst al zijn kunnen en haalt de bal alsnog uit de winkelhaak.
86ste min M Pels M lanceert D Delanghe maar zijn schot gaat onder de thuisdoelman net naast de paal buiten. En daarmee was het laatste wapenfeit van de namiddag bekend en blijft E Moerbeke met lege handen achter ondanks een goede wedstrijd.

Zondag 18 december komt Maarkedal op bezoek aan de Zikastraat te Moerbeke. Aftrap om 14u30.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background