24 sep 2007

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – FC Herzele

Wedstrijdverslag FC E Moerbeke – KFC Herzele: 3 – 2

Sedert 23 december 2006 was het al geleden dat Moerbeke nog eens de volle buit, zijnde 3 punten, kon binnenhalen.
Herzele dat de 9de plaats bezetten kwam op bezoek in de Zikastraat bij Moerbeke 13de in de rangschikking. Doch kwam het eerste gevaar van de thuisploeg en het was dan ook meteen raak, een verre ingooi van Peter Lackner wordt door Kenneth Leroy in de verste hoek gekopt en meteen 1-0.
10 min later een knal van dezelfde K Leroy maar een half metertje naast het bezoekende doel.
In de 21ste min kan bezoeker Pieter Kestens de linker flank afdweilen en van 2 m voor de achterlijn wil hij voorzetten doch ziet tot zijn eigen verbazing de bal via de verste paal in doel verdwijnen en 1-0 Moerbeke is duidelijk wat aangeslagen en 3 min later mogen de bezoekers ingooien van ongeveer ter hoogte van de hoekschopvlag, de bal komt bij Wim Mattens die de bal bij Thomas De Witte legt en die laat de kans niet onbenut en knalt de 1-2 met een bananenschot tegen de netten.
4 min later komt de thuisdoelman Bart Claes goed weg wanneer een lange bal ei zo na over zijn hoofd botst maar hij alsnog de bal in 2 keer kan klemmen voor de aanstormende P Kestens.
In de 32ste min Probeert J Lambert net buiten de eigen 16 m een hoge bal onder controle te krijgen maar gaat ongelukkiger wijze op de bal staan en valt, W Mattens komt zo helemaal vrij aan de bal maar schiet onbesuisd hoog over. Op de counter zet Johan Mees echter een beetje ongelukkig de bal achter de oprukkende Cedric Van Den berge voor en weg kans.

7 min na de herneming zet C Van Den berge een mooie actie neer op de rechterkant doch zijn voorzet komt spijtig genoeg net niet aan. Iets over het uur noteren we een knal van W Mattens dat net naast de linker paal buiten gaat. De wedstrijd wordt dan voortdurend onderbroken wegens de veelvuldige overtredingen. Dan noteren we een doorbraak op rechts van W Mattens die de thuisdoelman B Claes probeert te lobben maar echter voorlangs lobt.
In de 70ste min kan de bezoekende doelman Steven Caeyman met hulp van Robbie Van Der Borght de bal van de lijn keren van voor de voeten van de aanstormende Bart Verplancken en Didier Janssens.
In de 84ste min word het harde werk van de thuisploeg beloond wanneer Koen Van Den Houten doorsteekt tot bij C Van Den Berge die gekruist de 2-2 tegen de netten schiet.
En 2 min voor het einde van de officiƫle speeltijd is er een befaamde verre ingooi van J Lambert die in het pak blijft hangen tot Sanon Daouda er zijn voet kan tegen zetten en de 3-2 eindstand op het bord zetten. Volgende week moeten de groen witten op bezoek bij de laatste in de rangschikking Aaigem en hopelijk brengen ze vandaar ook de 3 punten meer.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background