16 dec 2007

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Burst

Eendracht Moerbeke – Burst: 0-0

Voor de wedstrijd was er heel wat tumult omdat de spelers van Burst hoopten de wedstrijd te laten afgelasten wegens het harde terrein maar scheidsrechter Louis Van Pulver vond terecht dat het terrein voldoende bespeelbaar was om de wedstrijd te laten doorgaan.

Buiten het bezoek van de Kerstman viel er dan in de eerste 10 min van de wedstrijd niks te beleven het is dan ook wachten tot in de 11 de min alvorens we een eerste kans te zien krijgen, het is Cedric Van Den Berge die van op de eigen helft kan vertrekken en van aan de hoek van de grote rechthoek tussen de benen en onder doelman Tim Verleyzen 20 cm in het zijnet besluit.
In de 14 de min besluit Sanon Daouda in één tijd,op een verre ingooi van Peter Lackner, één metertje naast de kruising. 19de min een zeer mooi uitgespeelde actie van de thuisploeg wanneer P Lackner de bal bij S Daouda legt die op zijn beurt teruglegt op de goed inkomende Nico De Bruyn die echter centimeters naast de paal besluit.
Iets voor het half uur komen de bezoekers een eerste keer gevaarlijk uit de hoek wanneer Jan De Meyer de bal op het hoofd van Peter Carmeliet schildert die rakelings over kopt.
En iets over het half uur schiet Nard Mathijs van uit de tweede lijn maar de bezoekende doelman gaat gepast plat om de bal te pakken.
Juist voor het rustsignaal besluit S Daouda ook nog eens rakelings over het bezoekende doel.
De eerste kans na de rust is er eentje voor de bezoekers, J De Meyer omspeelt Bart Verplancke maar besluit dan op de benen van thuisdoelman Bart Claes.
In de 66 ste min besluit S Daouda nog maar eens op het sluitstuk van de bezoekers. Bij het ingaan van het laatste kwart een reuzenkans voor de thuisploeg, S Daouda kopt terug tot bij Peter Lackner die echter nipt naast schiet.
De laatste kans van deze wedstrijd is voor de bezoekers met een schot van Stijn De Backer maar een attente thuisdoelman voorkomt het doelpunt van de overwinning.

Deze laatste wedstrijd van het jaar 2007 eindigt dan ook onbeslist maar eerlijkheidshalve moeten we eraan toevoegen dat Moerbeke de betere ploeg was en zoals de voorzitter van Burst zelf zei verdiende van te winnen. Hopelijk brengt het nieuwe jaar wat meer goalen mee in de positieve zin voor Moerbeke.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background