20 nov 2005

Wedstrijdverslag E. Moerbeke – Bonanza

Wedstrijdverslag FC E Moerbeke – Bonanza: 0 – 3

Er is nog maar pas afgetrapt wanneer Bonanza een vrije trap krijgt toegekend, de bal wordt voor de goal gezet en de vrijstaande Joris Vernaillen kan op doel koppen, zijn bal strand echter op de deklat, de rebound wordt door Kris Vanhee op de thuisdoelman gekopt en komt in de voeten van Kris D’Hooze die de bal droog tegen de netten knalt. Moerbeke dus van in den beginne verplicht achter de feiten aan te lopen.
Het is pas in de 13de min dat we een eerste kans voor de thuisploeg kunnen noteren wanneer Nico De Bruyn voorzet naar John Lambert die in één tijd over het bezoekende doel schiet. Onmiddellijk daarna knalt Jurgen Mijs in het bezoekende zijnet.
In de 18de min een voorzet van Steve De Vlaminck beland in de armen van de thuisdoelman Clint Eggermont. 5 min later wordt het dan toch 0-2 wanneer een hoekschop, genomen door S De Vlaminck, door de vrijstaande K Vanhee tegen de netten wordt gekopt. 3 min later een nieuwe voorzet van S De Vlaminck maar Patrick Schittecatte kopt hem in de armen van de thuisdoelman.
In de 36ste min alweer een kans voor de bezoekers maar het schot van K Vanhee gaat via de benen van enkele verdedigers, net naast het doel, in hoekschop.
In de 41ste min is het eindelijk nog eens Moerbeke dat zijn kans kan gaan maar het schot van Michael Cosijns wordt door doelman Miguel Vercleyen uit de lucht geplukt. en zo gaan we de rust in met een 0-2 voorsprong voor de bezoekers. Moerbeke lijkt dan toch met andere intenties uit de kleedkamer te komen en reeds in de 3de min van de 2de helft kan N De Bruyn de volledige wedstrijdhelft van de bezoekers afdweilen maar raakt niet voorbij de goed keepende doelman Vercleyen die alweer gepast in de hoek ligt. Terug naar de overkant dan waar een doelpunt van K Vanhee wordt afgekeurd wegens buitenspel.
In de 51ste min noopt een knal van Didier Janssens, uit de tweede lijn, doelman Vercleyen gepast in te grijpen. 3 min later is een goed uitkomende thuisdoelman C Eggermont nodig om de alleen doorgebroken S De Vlaminck het scoren te beletten.
In de 57ste min een fout op S De Vlaminck, kwelduivel van dienst voor de thuisploeg. De daaropvolgende vrije trap, goed genomen door J Vernaillen, dwingt doelman Eggermont alles uit zijn kast te halen om de bal van onder de deklat weg te boksen en raakt daarbij gewond aan het hoofd maar kan na verzorging toch verder spelen.
In de 67ste min is er een nieuwe poging vanuit de tweede lijn van D Janssens maar alweer gepakt door de bezoekende doelman. 2 min later trekt S De Vlaminck nog maar eens alleen op het thuisdoel af, doelman Eggermont is echter goed uitgekomen en dwingt S De Vlaminck zo zijn bal voorlangs te schieten. Bij het ingaan van het laatste kwart is er een heel goed keepende bezoekende doelman Verclayen nodig om het geplaatste schot van Rien Van Der Bracht uit de winkelhaak te halen. Reeds gans de tweede helft gaat het spel goed op en neer zonder echter groot doelgevaar van één van beide ploegen maar 3 min voor het einde van de wedstrijd kan Wim Van Imschoot via een afgeweken bal alsnog de eindcijfers op 0-3 brengen en zo gaat Moerbeke alweer zwaar onderuit na de prachtige wedstrijd van vorige week, en winst bij de leiders.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background