27 apr 2009

Wedstrijdverslag E. Machelen – KSV Geraardsbergen

Eendracht Machelen – KSV Geraardsbergen: 2-2

Op de slotdag van de competitie moest de Oudenbergploeg nog de verplaatsing maken naar het verre Machelen. KSV kon geen beroep doen op de geschorste Christian Golike.
Deze wedstrijd die eigenlijk geen belang meer had voor beide ploegen kwam een vrije trap van Kevin De Wannemaeker stoppen. Halverwege de eerste helft werd een doelpunt van Vincent De Leenheer afgekeurd wegens buitenspel. De goal viel echter aan de overkant, waar Bram Van Kerckhoven op de counter kon scoren: 1-0.
KSV probeerde te reageren via een vrijschop van Stijn Serlippens, maar Van Hauwaert kon redden. Net voor de rust kon Kurt Hoste voorzetten, maar de kopbal van Jens De Wulf verween over het Geraardsbergse doel.
Onmiddellijk na de rust kon Vincent De Leenheer de bal door de benen van thuisdoelman Van Hauwaert binnentrappen: 1-1.
Machelen kwam eveneens aandringen, maar doelman Michel Wittenberg kon redden op de doelpogingen van Kurt Hoste en Laurens Heyde. Aan de overkant belandde een doelpoging van Nicky Van Den Borre op de deklat. Even later kon Steven Maginet voorzetten, maar Davy Van Hauwaert kon redden op het schot van Stijn Serlippens. Een paar minuutjes later moest de Machelse doelman, na een corner van Stijn Serlippens, redden op een kopbal van Vincent De Leenheer. Ook KSV-doelman Michel Wittenberg had nog moeilijkheden met een poging van Jens De Wulf. Op het halfuur kon Michael Fleurinck voorzetten, maar de kopbal van Nicky Van Den Borre ging naast. Na een vrije trap van Koen Baele kon Davy Van Hastel wel scoren voor de thuisploeg: 2-1.


Kristof Van Slembrouck

De vreugde van de blauw-witten was echter van korte duur, want op een corner van Michael Fleurinck kopte Kristof Van Slembrouck de gelijkmaker tegen de netten: 2-2.
Een minuutje voor tijd moest thuisdoelman Van Hauwaert ook nog een poging van Michael Fleurinck stoppen.
KSV mag nu een weekje rusten, alvorens het op 10 mei in de eindronde op bezoek gaat bij SK Zingem.

Eendracht Machelen: Van Hauwaert, Heyde Benjamin (82′ Dhont), Van Hastel, Hoste (61′ Gistelinck), De Smet, Ghyselinck, Heyde Laurens, Baele, De Wulf Thierry, Van Kerckhoven (73′ Van Damme).

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Van Slembrouck, Sadones (73′ Straetmans), Roelandt, Fleurinck, De Leenheer, Maginet (73′ Groeninckx), Serlippens, Wattez (73′ Van Der Elst), Van Den Borre.

Doelpunten: 24′ Bram Van Kerckhoven (1-0); 46′ Vincent De Leenheer (1-1); 77′ Davy Van Hastel (2-1); 83′ Kristof Van Slembrouck (2-2).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background