16 nov 2009

Wedstrijdverslag E. Machelen – KSV Geraardsbergen

Eendracht Machelen – KSV Geraardsbergen: 3-2

Reeds in de beginfase van de wedstrijd mocht Florian Van Neste een corner trappen, maar de kopbal van Kevin De Wannemaeker ging naast. Op het halfuur moest KSV-doelman Michel Wittenberg de bal wegboksen na een vrije trap van Niels De Smet. De plaatselijke verdediging werd geregeld onder druk gezet door Xander Van Der Beck, maar zijn Nicky Van Den Borre en Florian Van Neste konden zijn voorbereidend werk niet verzilveren. Ruststand: 0-0.
Onmiddellijk na de rust profiteerde Jellert Bettens van balverlies op het middenveld. Op zijn aangeven kon Jonathan Verzele afwerken: 1-0. Enkele minuten later kon Thierry De Wulf voorzetten, en Kristof Van Slembroeck besloot ongelukkig in eigen doel: 2-0.
De rood-gelen probeerden te reageren, maar na een vrije trap via Michael Fleurinck kopte Nicky Van Den Borre de bal over doel. Even later had KSV pech toen Xander Van Der Beck, op aangeven van Nicky Van Den Borre, op de dwarsligger besloot. De Geraardsbergenaars moesten risico’s nemen, en daar profiteerde Machelen van om af en toe gevaarlijk te counteren. Op aangeven van Thierry De Wulf besloot Jellert Bettens echter naast het Geraardsbergse doel, en een minuutje later moest doelman Michel Wittenberg een schot van Dieter Hubau stoppen. Halverwege de tweede helft kon thuisdoelman Davy Van Hauwaert nog net redden op een doelpoging van Vincent Deleenheer. Een minuutje later krulde Florian Van Neste een vrijschop mooi in de kruising binnen: 2-1.
KSV-doelman Michel Wittenberg moest nog plat op een schot van Dieter Hubau, en aan de overkant moest Davy Van Hauwaert een schot van Florian Van Neste stoppen. Op het halfuur kon Geoffrey Roelandt voorzetten, Vincent Deleenheer kon verlengen en Nicky Van Den Borre kopte de gelijkmaker tegen de netten: 2-2.
De vreugde van de Geraardsbergse aanhang was echter van korte duur, want amper een minuut later kon Dieter Hubau voorzetten en Jonathan Verzele prikte zijn tweede treffer van de namiddag binnen: 3-2.
Een minuutje later stonden de bordjes bijna terug in evenwicht, maar Xander Van Der Beck kende terug geen meeval. Op aangeven van Vincent Deleenheer trof hij voor de tweede keer de deklat. In de slotfase moest Michel Wittenberg nog een schot van Niels De Smet stoppen.
Na 12 speeldagen verloor KSV Geraardsbergen uiteindelijk zijn eerste match van het seizoen. Volgende zondag speelt KSV om 14u30 thuis tegen SK Lebeke-Aalst, en na de 2 op 9 in de laatste wedstrijden, rekent men bij de Geraardsbergenaars terug op de volle buit.

Eendracht Machelen: Van Hauwaert, Geurs (78′ Vermeulen), Van Hastel, Heyde, De Smet, Ghyselinck, Bettens, Vandaele (66′ Dhondt), Hubau, De Wulf Thierry, Verzele (90′ De Wulf Jens).

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Etienne, Roelandt, De Wannemaeker, Van Slembroek, Fleurinck (67′ De Roeck), Sadones (55′ Deleenheer), Mohamed Sampil (84′ Golike), Van Der Beck, Van Den Borre, Van Neste.

Doelpunten: 46′ Jonathan Verzele (1-0); 53′ Kristof Van Slembroek (own-goal 2-0); 71′ Florian Van Neste (2-1); 76′ Nicky Van Den Borre (2-2); 77′ Jonathan Verzele (3-2).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background