17 aug 2009

Wedstrijdverslag De Pinte – KSV Geraardsbergen

Beker van Oost: De Pinte – KSV Geraardsbergen 1-2

In de beginfase van de wedstrijd was het de thuisploeg die voor het meeste gevaar zorgde. Reeds in de tweede minuut kon Davy Hautekeete voorzetten, maar de doelpoging van Danny Bekaert belandde op de dwarsligger. Even later floot de scheidsrechter een penalty voor een aangeschoten bal, maar Dieter Van Haute trapte de bal hoog over doel. Na een hoekschop van Timothy Tancré werd een schot van Dieter Van Haute afgeblokt, en KSV-doelman Michel Wittenberg moest nog redden op een poging van Danny Bekaert. Halverwege de eerste helft kwamen de Geraardsbergenaars meer in de match, en kwamen de gevaarlijke standjes van de bezoekers. Op aangeven van Christian Golike besloot Kevin De Wannemaeker net over doel. En na een lange bal van Mohamed Sampil, besloot ook Tay Kofi net over de deklat. In de slotminuten ging een omhaal van Michael Fleurinck net naast, en op aangeven van Christian Golkike besloot Tay Kofi te zwak op de thuisdoelman. Rust: 0-0.


Kevin De Wannemaeker

De tweede helft begon met een voorzet van Xander Van Der Beck, maar de ingevallen Florian Vanneste kopte over doel. Aan de overkant moest doelman Michel Wittenberg redden op een poging van Pieter Reyntjens. Halverwege de tweede helft kon Michael Fleurinck voorzetten, en Kevin de Wannemaeker knalde de 0-1 tegen de touwen.
Amper een minuutje later kon de pas ingevallen Vincent Deleenheer afwerken, op voorzet van Nicky Van Den Borre: 0-2.
Op het halfuur kwam Vincent Deleenheer nogmaals gevaarlijk opzetten, maar hij besloot voorlangs. Met nog een tiental minuten te spelen slaagde de thuisploeg erin om de aansluitingstreffer te scoren. Na een vrije trap van Riekie De Sloover belandde de bal op de paal, maar de goed gevolgde Ward Diricks kon in de rebound afwerken: 1-2.
De Oudenbergploeg reageerde met een lange bal van Geoffrey Roelandt naar Xander Van Der Beck die voorlangs besloot. In de slotminuten ging de thuisploeg nog op zoek naar de gelijkmaker, maar Ward Diricks besloot op doelman Michel Wittenberg. De Geraardsbergse doelman moest ook nog ingrijpen op pogingen van Danny Bekaert en Dieter Van Haute. De laatste kans in de wedstrijd werd door Ward Diricks naast het Geraardsbergse doel geschoten.
De verplichte strafschoppenreeks eindigde op 5-5.
Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen om 16 uur aan de Molendreef tegen FC Latem.

JV De Pinte: Vlerick, Van Haute, Quipor, Rogiest (16′ De Sloover), Vandenbussche, D’Hondt (72′ Schollaert), Reyntjens, Tancré (46′ Diricks), Bekaert, Hautekeete (56′ Charle), Van den Hende.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Van Slembroeck (46′ Perreman), Mohamed Sampil, Roelandt, Van Der Beck, Tay Kofi (46′ Vanneste), Golike (68′ Deleenheer), Van Den Borre, De Wannemaeker, Fleurinck, Maginet (46′ Etienne).

Doelpunten: 70′ Kevin De Wannemaeker (0-1); 71′ Vincent Deleenheer (0-2); 82′ Ward Diricks (1-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background