3 okt 2005

Wedstrijdverslag Borsbeke – Ksv Geraardsbergen

BORSBEKE – KSV GERAARDSBERGEN: 2 – 0.

KSV Geraardsbergen blijft geplaagd door blessures. Voor de verplaatsing naar Borsbeke kon het Daouda Sanon recupereren, maar nu viel Michael Fleurinck na een halfuur terug uit met een liesblessure.
Na de wanprestatie tegen Winnik, zorgde Geraardsbergen in de beginfaze van de wedstrijd toch voor kansen. In de zevende minuut kopte Daouda Sanon centimeters naast, na een vrijschop van Reinout Delclef. Tien minuten later moest thuisdoelman Yvan Bambust een vrijschop van Daouda Sanon stoppen, en even later ging nog een doelpoging van David De Wannemaeker naast.
Een tiental minuten voor de rust ging Bart de Winter, na kontakt met Ingmar De Roeck, neer in het strafschopgebied. Ex-KSV’er Luc Cardon schoot de zebra’s vanop de penaltystip op voorsprong.
In de slotfaze van de eerste helft ging ook nog een poging van Luc Cardon naast.

Na de koffie moest Yvan Bambust een vrijschop van Reinout Delclef stoppen.
Reinout probeerde het enkele minuten later nog een keertje, maar de thuisdoeman was terug attent.
Met nog 10 minuten te spelen moest KSV-doelman Olivier Schaillee redding brengen op een poging van de ingevallen Yannick Meert. In de slotminuut ging de Geraardsbergse doelman echter in de fout. Een slecht ontzette bal kwam bij de eveneens ingevallen Tim Smekens terecht, en die bracht zekerheid voor de thuisploeg: 2 – 0.

Doelpunten: 37′ Luc Cardon (1 – 0); 89′ Tim Smekens (2 – 0).

Na vijf wedstrijden blijft KSV Geraardsbergen, nog zonder overwinning, op de voorlaatste plaats van de klassering staan. Enkel Oudenhove doet nog
slechter. Wil men een crisis vermijden, dan is het de hoogste tijd dat spelers, trainers en bestuur van de vorig jaar uit eerste provinciale gedegradeerde club, zich eens ernstig gaan bezinnen over hoe het verder moet in deze competitie.

Zondag speelt KSV Geraardsbergen thuis tegen Jong Lede.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background