4 okt 2010

Wedstrijdverslag Bonanza – Sparta G’bergen

De confrontatie met de buren uit Lierde stond bij vele Sparta spelers al enkele weken met stip genoteerd in de agenda.
Trainer Geert Willems opteerde voor de zelfde elf spelers ten opzichte van vorige week om de wedstrijd aan te vangen.
Al na 5’ krijgen de lokalen een schitterende gelegenheid wanneer Jonathan Verspeeten alleen op doelman De Clercq mag afgaan maar hij mist onbegrijpelijk.
Sparta reageert twee minuten later maar Andy Segers ziet zijn vrije trap op de paal uiteenspatten.
Op het kwartier steekt de ploeg uit Goeferdinge opnieuw zijn neus aan het venster, een voorzet van Arno Hiers wordt onderschept door Bonanza doelman Van Der Biest, die de aanstormende Dhose zo het scoren kan beletten.
Bonanza is op het halfuur dicht bij de openingstreffer na gestuntel in de Sparta defensie maar Verspeeten ziet zijn bal van de doellijn gekeerd.
Het is toch Sparta dat met een 0-1 voorsprong de rust ingaat.

Een voorzet van Bart De Vos komt bij Kris Dhose terecht, die heerlijk overneemt en op doel trapt. De bal is zo nauwkeurig geplaatst dat Lieven Geerts van Bonanza niet anders kan dan de bal in eigen doel duwen.
Na de koffie verloopt het spelbeeld evenwichtig met eerst nog een mogelijkheid op het uur voor De Vlaminck maar hij besluit naast. Bij de bezoekers krijgen Segers en De Troyer nog een goede kans om Sparta een veilige 0-2 marge te bezorgen maar scoren lukt hen niet. De score wijzigt niet meer zodat Sparta de drie punten meeneemt naar Goeferdinge.

De reserven klopten Erembodegem met 6-0. Wouter Cromphout (2), Kenny De Poorter (2), Koen Bovijn en Filip Sevenois zorgden voor de goals.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background