17 sep 2008

Wedstrijdverslag Ardennen – KSV Geraardsbergen

KVVV Ardennen – KSV Geraardsbergen: 1-1

Op de derde competitiedag maakte KSV Geraardsbergen de verplaatsing naar leider Ardennen, dat de week voordien liefst zeven doelpunten scoorde tegen SK Lebeke-Aalst. De Oudenbergploeg kon tevens geen beroep doen op de geelgeschorste Stijn Serlippens en de nog steeds gekwetste Keone Perreman.
In de beginfase van de wedstrijd kwam de thuisploeg een paar keer gevaarlijk uit de hoek. Na een vrijschop van Jonas Lauweryns, moest KSV-doelman Michel Wittenberg redden op een doelpoging van Yannis Verdonckt. Even later was er terug een save van de Geraardsbergse keeper nodig op een vrije trap van Jeffrey Casieris. En na een voorzet van Kenny Engels, moest Michel Wittenberg ook nog een kopbal van Jonas Lauweryns afstoppen. Halverwege de eerste speelhelft kon de vrijstaande Jurgen Carbonelle afwerken, op een assist van Yannis Verdonckt: 1-0.
De vreugde van de thuisploeg was echter van korte duur. Doelman Hans Van Der Biest kon in eerste instantie redden op een loeier van Michael Fleurinck, maar Pieter Van Der Linden knalde in de rebound binnen: 1-1.
Net voor de rust mocht Kenny Engels nog een corner trappen, maar de kopbal van Koen Verswijver verdween over het Geraardsbergse doel.
Na de rust waren het de bezoekers die voor het doelgevaar zorgden. Doelman Hans Van Der Biest moest eerst een vrijschop van Michael Fleurinck stoppen, en een paar minuten later moest de thuisdoelman plat op een poging van Christian Golike. Op het halfuur knalde Michael Fleurinck naast. Even later kon Wouter Sadones voorzetten, maar de thuisdoelman kon redden op de kopbal van Michael Fleurinck. En na een verre inworp van Christian Golike, verdween ook nog een kopbal van Björn De Groot naast het thuisdoel. In de slotminuut moest KSV-doelman Michel Wittenberg nog ingrijpen op een vrije trap van Kenny Engels.

Ardennen: Van Der Biest, Callens, Gosseye (80’ Huysman), Casieris Sandy, Paeme, Casieris Jeffrey (67’ Verschelden), Engels, Lauweryns, Carbonelle, Verdonckt, Verswijver.


doelman Michel Wittenberg

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, De Wannemaeker, Vanslembrouck, Sadones, Maginet, Van Der Linden, Wattez, Fleurinck, Van Den Borre (90’ Roelandt), De Groot, Golike (83’ De Backer). &br; &br;

Doelpunten: 24’ Jurgen Carbonelle (1-0); 29’ Pieter Van Der Linden (1-1).

Volgende zondag speelt KSV Geraardsbergen thuis tegen SK Lebeke-Aalst.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background